За Нас

~

ФЕЯ ЕООД - Работно облекло и работни дрехи

Преди години създадохме компания, която да може да удовлетвори желанията на бъдещите ни клиенти. Днес, двайсет години по- късно Фея ЕООД се превърна в най - големият производител на работно облекло, облекла за кухня, лични предпазни средства, рекламни тениски, фирмени и рекламни знамена.

Защото клиентите ни са важни и уникални, ние изработваме работно облекло и униформи, специално за всеки от тях. Нашите продукти ще ви помогнат да се отличите с облекла, изработени със специални бродерии и сито печат, които ще подчертаят фирмената идентичност на вашата компания. Фея ЕООД се грижи за комфорта на вашите служители, като ви предлага качествени продукти, отговарящи на приетите стандарти за безопасност по време на работа. Само при нас ще намерите най-голямо разнообразие от зимно и лятно работно облекло, работни престилки, гащеризони, елеци и лични предпазни средства.

Благодарение на професионалистите, които работят в собствената ни производствена база в гр. Чирпан , нашите клиенти разполагат с най - висококачествените продукти. Изработването на фирмените облекла се извършва с материали от най - високо качество и чрез използването на най- модерни технологии.

През годините на своето съществуване Фея ЕООД се стреми да даде най - доброто на своите клиенти. Така фирмата се превърна в най-предпочитаният партньор на големи, малки и средни предприятия. Превърнахме се в предпочитан доставчик на медицинско работно облекло.

Ние разполагаме със складови бази в Димитровград и София, както и с фирмени магазини, разположени на територията на Пловдив, Чирпан и Кърджали.

Доверете се на истинското българско производсво и качеството, което Фея ЕООД ви предлага!