Работно облекло

Блог

Медицинско работно облекло за сестри: важни фактори при избора
11 Февруари 2021

Работата на медицинските сестри е много отговорна. Дългите часове, изпълнени с напрежение и несигурност, изискват желязна воля, търпение и... подходящо медицинско работно облекло. Медицинските сестри трябва да бъдат уверени в себе си и да се чувстват комфортно във всяка минута от своето натоварено ежедневие. Ето защо ние от Фея ЕООД вярваме, че е важно да носят качествени работни облекла.

Какви са изискванията към униформата за медицински сестри?

Медицинските сестри работят на различни места – от големи болници, до частни клиники, лекарски и зъболекарски кабинети, лаборатории и други. Въпреки че цветът и моделът на работното им облекло може да варира спрямо специфичните изисквания, техните облекла трябва да притежават определени качества. Кои са те?

Комфорт

При дълги и натоварени смени, комфортът на медицинското работно облекло е от ключово значение. За да се избегне отвличане на вниманието, се избират униформи от естествени тъкани, които не са твърде прилепнали. Най-добре е тъканта да е дишаща, за да позволява на тялото да се чувства свободно във всеки един момент.

Медицинско работно облекло от качествени материали

Униформата на медицинските служители следва да издържи дълго време. Редовното пране на медицинското работно облекло и подръжка не следва да вреди на външния ѝ вид. Затова се избират медицински работни облекла, изработени от качествени материали, които устояват на времето.

Дизайн на медицинско работно облекло

Не е без значение дизайнът на медицинското работно облекло. Той трябва да е съобразен с фигурата на служителя, за да му бъде удобно и комфортно да носи униформата всеки ден.

Най-популярни униформи за медицински сестри включват туника и панталон. Тази комбинация е популярна както сред мъжете, така и сред лекарките и медицинските сестри. Съчетанието от традиционни тъкани с удобни джобове и пъстри цветове по избор правят подобно решение много харесвано и увеличават ползвите от медицинското работно облекло.


Независимо дали сте медицинска сестра в голямо отделение, в клиника, в дентален център или при общопрактикуващ лекар, Вие търсите удобна и качествена униформа.

Доверете се на Фея ЕООД за качествени и удобни медицински работни облекла по ваш вкус. Можем да Ви предложим нашите стандартни модели веднага от нашите складови наличности. За по-специални нужни ще изработим индивидуален дизайн с предпочитани от Вас материи и цветове. Ще ви помогнем да изберете най-подходящия модел за Вас и дори ще го брандираме, ако желаете.

За повече информация и поръчки не се колебайте да се свържете с нас на телефони

0888 44 77 90, 0887 57 14 07.