Работно облекло

Блог

3 фактора, които трябва да се вземат предвид при търсене на обувки за работа
12 Април 2019

За да се изпълнява работния процес безупречно е необходимо не само да се използва работно облекло подходящо за дадената индустрия, но и да се носят подходящи обувки с които да са предпазени краката на персонала. В зависимост от работния процес в много случаи е необходимо персоналът да е постоянно в движение. По време на работния процес, е възможно волно или неволно нараняване на ходилата. Това би довело освен до неудобство за работника, така и до неприятности за работодателя. Когато работната обувка е неудобна, човекът носещ я не е способен да изпълнява пълноценно ангажимента си към работното място.

Ние от Фея ЕООД сме подготвили няколко фактора над които трябва да се замислите, когато търсите да закупите работни обувки за Вашия персонал.

1 - Безопасност

  • Нараняванията на работното място са неизбежни. Възможни са наранявания като болка от неудобните обувки, премазване, разкъсване, пробиване или дори и навяхвания. Те могат да бъдат причинени от подхлъзване, падане, препъване или изтърване на тежък предмет върху крака. Фея ЕООД предлага разнообразие от работни обувки с подсилени подметки, както и метални пластини - предпазващи от падане на тежки предмети върху крака.

2 - Комфорт

  • Когато се избират работни обувки за персонала, те не трябва да се разглеждат само като средство за безопасност. Те трябва и да бъдат комфортни, защото не само тежък предмет може да доведе до болка в ходилата, а и неудобен шев или стелка която е твърде твърда. Носенето на неудобна обувка може да доведе до появяването на мазоли, тежки или изморени крака. Работник, който има подобни болки не може да бъде толкова ефективен, колкото такъв обут в комфортни обувки. Нашите продукти притежават и антисептични слоеве, с което намалява вероятността от появяването на гъбички и изпотяване.

3 - Устойчивост

  • Заедно с безопасността и комфорта, трябва да поговорим малко и за устойчивостта/трайността. Като собственик на бизнес в България, Вие трябва да се замислите за закупуването на обувки, които би трябвало да издържат на напъна на работния процес за поне 1 сезон. Те трябва да запазват качеството си въпреки температурните инверсии така и въпреки дъждовете. Фея ЕООД разполага с множество модели, подходящи както за персонала, който работи на открито, така и за този, който работи в закрити помещения. Качеството на нашите артикули е с идеалното съотношение цена - качество.

Добре защитеният персонал предполага една ефективна работна сила, която може да използва потенциала си на максимум. В нашия каталог можете да намерите продукти осигуряващи най - доброто решение за Вашия персонал.

За повече информация можете да ни се обадите на 0888 44 77 90