Работно облекло

Блог

3 Причини как логото допринася за развитието на компанията
19 Април 2019

Емблемите на логотипите са важен брандинг и маркетингов инструмент, който понякога бива пренебрегнат от бизнеса. Сред основните цели на логото са: подсилване на идентифицирането на марката и улесняване на разпознаването на продукти и услуги. Други причини, поради които фирмите могат да се възползват от брандирането с логото, са:

  • Емблемите помагат да се идентифицира даден бранд. Трудно е да установите бизнеса си на силно конкурентен пазар без лого. То осигурява визуален образ за тези, които го виждат и им помага да разпознават марката.
  • Емблемите и логото увеличават лоялността на клиентите. Без значение дали имате един офис или няколко, с използването на работно облекло - униформи, Вашите служители ще бъдат по-лесно разпознаваеми.
  • Емблемите на логото Ви помагат да се разграничите от конкуренцията. Логото Ви е уникално, точно като вашия подпис или име. Днешните пазари са пълни с продукти и услуги извън търговската марка, които понякога могат да объркат клиентите. Логото Ви помага да уверите клиентите си във Вашата уникалност.
  • Емблемите на лога предоставят безплатна реклама и могат да привлекат нови клиенти. Навсякъде, където служителите ви отиват, докато носят униформите си те, осъзнато или не, рекламират Вашия бизнес. Независимо дали те излязат на обяд или на покупки след работния ден, страничните хора, които виждат логото, могат да бъдат привлечени, за да посетят бизнеса ви.

Брандираните униформи улесняват клиентите да различават клиенти и служители в обекта Ви. Пазарували ли сте в магазин за дрехи и клиент да ви поиска помощ, защото сте се облекли подобно на служителите в магазина?
Имали ли сте нужда от помощ и не сте били сигурни кой да попитате, защото не можете да кажете кой е служител и кой е купувач? Ако сте отговорили с "да" на един или на двата въпроса, тогава знаете защо брандираните униформи са важни.

Ако все още не сте брандирали работното облекло на своите служители, можете да се замислите да го направите при Фея ЕООД. Ние не само предлагаме качествено работно облекло но и брандиране със ситопечат или бродерия.

За повече информация относно продуктите ни можете да се свържете с нас на телефон 0888 44 77 90