Работно облекло

Блог

3 съвета как да изберем работно облекло
24 Април 2019

За да върви безупречно работния процес и разботниците да изпълняват с лекота възложените им задачи, то първата стъпка на работотдателя е да създаде спокойна среда, в която работникът да е удовлетворен от условията на труд. Известно е, че когато предложената униформа от работодателя не е удобна или не е функционална, работоспособността на служителя намалява. Затова и е необходимо да се търсят решения, които да удовлетворят нуждите на работещия персонал. Правилно подбраната униформа придава по-добър образ на Вашата компания пред обществото, както и прави персонала по - продуктивен.

  1. Много е важно да осмислите, че избраната от Вас униформа ще бъде ежедневно работно облекло на Вашите служители. Те ще я носят в продължение на часове, което означава, че тя ще бъде забелязана от настоящи и потенциални Ваши клиенти. Ако бизнеса Ви е свързан с поправката на автомобили трябва да помислите за модели, които имат свойството да са масло устойчиви, за да може преди, по време и след работния процес Вашите служители да изглеждат приветливо.
  2. Трябва да се замислите и за своята инвестиция. Като работодател вероятно желаете тази инвестиция да бъде използвана максимално дълго време. В зависимост от вида индустрия, в която развивате Вашия бизнес, Фея ЕООД може да предложи най - доброто предложение за работно облекло. Ако притежавате лого или мото - включете го в униформата на служителите си с нашата услуга брандиране.
  3. Да не забравяме производителността. Всяка длъжностна характеристика на работното място предполага и различна дейност. Затова и е необходимо да се подбере униформа, подходяща за дадената дейност.

Фея ЕООД е производител на работно облекло повече от 20 години. Разработили сме множество модели, с които можем да задоволим нуждата от работно облекло в множество ниши.

За повече информация и консултации можете да се свържете с нас на 0888 44 77 90