Работно облекло

Блог

4 Умни Начина да Персонализирате Корпоративните Ризи
12 Март 2020

Основното облекло в бизнес средите, както за мъже, така и за жени, е ризата. В комбинация с панталон или пола, тя е универсалният дрескод. Не е нужно работната риза да бъде скучна и еднообразна. Има няколко лесни начина, с чиято помощ ще я направите по-интересна, естетическа и харесвана от вашите служители, без да се налага да изменяте на бранда.

Вижте как да се случи това.

1. Добавяне на цветен шев

Цветните шевове са една от най-разпространените тенденции в корпоративния свят в момента - и то по добра причина. Добавянето на цветни шевове, които да съответстват на палитрата на фирмата, може да внесе лекота и приятно усещане дори и в най-натоварените дни. Нашите любими цветни комбинации са червени шевове върху бяла или черна риза и сини или люлякови шевове върху сива риза. Добавете цветния шев върху яка или дори отвора на джобовете или в долната част на ръкавите.

2. Бродерия

Това е класически начин за разнообразяване на даден модел, който винаги крие успех. Бродерията добавя нотка на персонализация към ризата и позволява на бизнеса да сложи логото си  по стилен и издръжлив начин.

3. Елек като допълнение

Ако търсите вдъхновение за допълнение към скучната риза, винаги може да изберете елек. Комбинирайте смело цветове и материи, докато достигнете този етап, в който всичко е в унисон с бранда. Ако търсите вдъхновение, ние от Фея ЕООД ще ви помогнем да изберете най-доброто.

4. Контрастираща материя

Кой казва, че ризите трябва да бъдат направени от само една материя? Контрастната материя моментално прави облеклото по-интересно, дори то да е бизнес или работно. Опциите за комбиниране на цветове и материи са безкрайни - не се примирявайте с обикновени. Изберете това, което пасва на имиджа на компанията и същевременно ще се хареса на служителите ѝ.

Разгледайте нашите предложения за работни облекла в сайта и се вдъхновете за личен дизайн. Свържете се с нас (тел. 088 844 7790) и ще ви помогнем да превърнете идеята си в реалност. Очакваме ви!