Работно облекло

Блог

4 причини защо униформите са толкова ефективни?
24 Април 2019

Работните униформи са се превърнали в една неизменна част от работната среда. Тяхната популярност все повече расте и много собственици на бизнес в България предпочитат да ги използват и като маркетингов похват. Те са се превърнали в ефективен бизнес инструмент.

1 - Финансови Възможности.

  • Използването на работно облекло има много доказани ползи за намаляване на различията в социалните класове. Когато всички носят едни и същи дрехи следването на дизайнерите или модните тенденции като цяло става почти невъзможно. Това спомага хората, с по малки възможности да покажат своя потенциал и да не се чувстват зле от факта, че не могат да си позволят дадена дизайнерска приумица. Според различни изследвания е доказано, че когато всички в дадено работно помещение използват работно облекло това спомага за по-добрите взаимоотношения на работното място и подобряване на екипната работа.

2 - Безопасност и Сигурност

  • Работните униформи са предвидени за да осигуряват необходимото ниво за сигурност в дадената работна среда. Те са комфортни и предоставят нужната функционалност. Когато всички служители са облечени в такива униформи възможността от пробив на сигурността намалява. Външните лица и тяхното евентуално вредно влияние стават ясно разпознаваеми.

3 - По малко стрес за отдела Човешки Ресурси

  • Общо известно е че отделът Човешки Ресурси в една компания е един от най - заетите. С предоставянето на работно облекло се намалява значително броя на честите оплаквания, отправени по повод дрескода.

4 - Повече професионализъм

  • Неотдавна психологически проучвания доказват, че служителите носещи униформа действат по - професионално и се гордеят повече с работното си място.

За да предоставите качествено работно облекло на своя персонал, можете да се свържете с представител на Фея ЕООД на 0888 44 77 90