Работно облекло

Блог

5 Важни Неща При Избора на Зимно Работно Облекло
07 Януари 2020

5 стъпки към доброто зимно работно облекло

Без значение дали работите в офис, на открито, или извършвате чести движения в различни посоки, нужно е да изберете подходящо работно облекло за зимния сезон. Комфортът и уютът са задължителни, за да можем да вършим ежедневните си задължения.

Ето защо Ви предлагаме 5 стъпки при избора на зимно работно облекло:

1. Облечете няколко слоя с дрехи                             
Може би ви звучи смешно, но тази тактика много помага в дните, когато времето е променливо – сутрин е студено, следобед – по-топло, после пак студено. За да не рискувате здравето си, облечете риза, жилетка, яке и когато ви стане топло, просто съблечете някои от слоевете. Хитро решение за непредвидени ситуации.

2. Подходящо облекло спрямо случая
В зависимост от това с какво се занимавате, трябва да предвидите работното си облекло. Например, ако вашата работа е на терен, често сте зависими от времето, изберете зимно работно облекло, което да предпазва тялото ви от студ, сняг, дъжд и други. Същото важи и ако работите в офис – не е нужно работната ви униформа да е подплатена с вълна, за разлика от екипа на човека, който работи в склад например.

3. Обувките – най-важната част от нашето облекло
За да се чувстваме добре, важна роля играят обувките. Освен че трябва да са удобни, с меки подметки, които да осигуряват достатъчно добро движение, трябва да предпазват от студ. Защото най-лесно се изстива от краката, особено при минусови температури.

4. Памучни и плътни чорапи
Подходящите чорапи ще осигурят комфорт на краката ви и така ще се чувствате добре и в най-студените дни.

5. Шапка, шал и ръкавици при вятър и сняг
За да се предпазите от силния вятър и валежите, нужни са ви подходящи работни аксесоари за студените месеци. Изберете подходящи шал, шапка и ръкавици, които да са допълнение към работното ви облекло през зимата.

Не отлагайте поръчката на зимни работни облекла за последния момент. Изберете удобни и практични екипи и униформи още днес, за да работите ефективно и мотивирано в студените дни.

За контакти, информация и съвети при избора, не се колебайте да се свържете с Фея ЕООД – дългогодишен производител на качествени български работни облекла.

Не чакайте зимата да дойде – поръчайте зимни работни облекла още днес!

Очакваме Ви на телефон 088 844 77 90.