Работно облекло

Блог

Стилни и удобно работни облекла – всичко е възможно!
07 Август 2020

Ако вашите служители си взаимодействат лице в лице ежедневно с клиентите, важно е да помислите за тяхното работно облекло. Начинът да бъдете в крак със стила на работното място е с модерни работни облекла. Ето няколко много полезни съвета при прилагането на стилни и успешни корпоративни униформи.

Създайте цветова палитра за вашите работни облекла

Повечето марки са разпознаваеми не само по логото си, но и по цвета си. Някои компании вече имат цветова палитра за брандиране, създадена специално за тяхната марка. Други използват два или три цвят като част от логото си и така се асоциират с тези цветове.

При избора на цвят за вашите работни дрехи е важно да се съобразите с няколко неща.

Добрите цветови палитри са гъвкави по отношение на смесване на неутрални нюанси. Също така трябва да имате предвид и това, че не много хора биха носили определени цветове просто защото не биха отивали на всеки (ярки или крещящи). Естеството на бизнеса също е много важно при избора на тази палитра. Цветовете предават различни съобщения за културата на компанията. Тоновете трябва да са адаптивни във всяко отношение и да изпращат правилните послания към аудиторията.

Помислете добре преди да комбинирате цветовете в униформата.

Изберете правилният стил за всяка длъжност

Няма смисъл да изглеждате страхотно в униформа, която не е практична за ежедневните ви дейности.Работното облекло трябва да е удобно и да служи за изпълнението на всички дейности.

Качеството на дрехите и последователните цветове създават усещане за общност, за екип и помагат за това работата да се върши ефективно. Не забравяйте, че е важно облеклата да са качествени и в подходящия размер за всеки служител.

Осигурете право на избор в работните униформи

Макар идеята на униформата е да има някаква обща визия по отношение на облеклото на екипа, дайте им право на избор. Нека има различни работни облекла за всеки сезон – летни работни облекла в пъстри цветове, зимни, които да са по-тъмни, а защо не и празнични.

Правото на избор ще даде повече увереност и мотивация на служителите ви, а това е важно за изпълнението на работата им.

Доверете ни се – облеклото е първата стъпка към успешните отношения – и в екипа, и с клиентите. За всичко, свързано с избора на работни облекла, можем да ви помогнем и ние от Фея ЕООД. Потърсете ни на телефон 088 844 7790 и с радост ще изберем най-подходящите работни униформи за вашия бизнес.