Работно облекло

Блог

Елеци – допълнение към медицинско работно облекло
24 Април 2019

В сферата на здравните услуги облеклото е от голямо значение, защото предпазва служителя при различни ситуации от ежедневието му. Медицинско работно облекло се използва от работници в различни здравни заведения като клиники, болници, зъболекарски кабинети, също така в ясли, детски градини, училища и други подобни. Неговата функция е да унифицира и раздели медицинския персонал от останалия.

Какво включва стандартното медицинско облекло?

Най-често медицинската униформа включва туника с прав панталон като тази комбинация е подходяща както за мъже, така и за жени. Почти всеки модел има джобове, изработен е от естествени материали в различни цветове, подходящи за всеки вкус.

Какво представляват медицинските елеци?

Специално създадени като допълнение към всяко медицинско работно облекло, медицинските елеци са леки и удобни. Изработени са от специални материи, които позволяват на тялото да диша, не запарват и се поддържат лесно.

Тяхната функция е да бъдат използвани от служители в болници и детски градини. С какво са по-различни от обикновените елеци? Медицинските елеци всъщност са с ниска,
отворена яка. Те подчертават кройката на медицинската туника и допринасят за комфорта по време на работа.

Защо медицинските елеци са по-тънки от обикновените?

Причината е в тяхното приложение. В детските градини, ясли и болници през зимата е по-топло и не е нужно елекът да бъде изработен от плътни и тежки материали. Същевременно, неговата универсалност е подходяща и за употреба извън работното място.

Защо да изберем медицински елеци за нашите служители?

Тези елеци като част от медицинското работно облекло внасят усещане за униформа, като същевременно правят ежедневието по-разчупено. Доказателство за това са пъстрите цветови предложения, подходящи за всяка фирма и/или бизнес. Ако имате интерес да поръчате подобни елеци, доверете се на качествено българско производство в лицето на Фея ЕООД. Ще откриете всичко необходимо за вашите служители – от работно облекло до предпазни средства. Не се колебайте, а се обърнете към Фея ЕООД за съвет при избора на качествено медицинско работно облекло. Защото най-важно е как се чувстват вашите служители, нали!