Работно облекло

Блог

Функционални работни гащеризони за всякакъв тип работа
19 Април 2019

Ако работите в индустрия, в която сте изложени на студ или мръсотия, функционалните работни гащеризони са правилният избор за вас. С този продукт ще получите качествено и удобно работно облекло, което ви предпазва изцяло. Комбинацията от горна и долна работна дреха защитава еднакво добре, както горната част на тялото, така и долната, благодарение на панталоните. Този прекрасен модел работен гащеризон е функционално решение, което се използва през различни сезони (моделите са съобразени).

Летни работни гащеризони – комфорт и мотивация за работа

Летният сезон е предизвикателство за работещите на открито. Температурите са високи, а необходимостта от свободно движение обуславя нуждата вашият работен екип да бъде лек и
удобен. Летните работни гащеризони са от качествени материи, които абсорбират потта, лесно се перат и почистват и не ограничават движенията ви. Същевременно, дават удобство, защото предпазват кръста и гърба и имат място за съхранение – различни джобове с ципове.

С подходящия работен гащеризон ще бъдете на топло и в безопасност през зимата

Ако през зимата вашата работа е основно на открито, не се колебайте и си поръчайте работен гащеризон. Ние от Фея ЕООД ви предлагаме богат асортимент от разнообразни продукти, подходящи за различните сезони. За зимата препоръчваме гащеризони с ватирана подплата на краката и ръцете с цел по-добра изолация от студа. В същото време сме избрали подходящи материи, които да ви осигуряват свобода на движението, леки и удобни за ежедневна употреба.

За да сте сигурни, че имаме работно облекло, подходящо за всеки, обадете ни се сега и нека заедно обсъдим от какво имате нужда (телефон: 0888 44 77 90.)

Във Фея ЕООД ще намерите работни гащеризони за работа на открито, както и такива за употреба в закрити работни пространства. Ако се нуждаете от по-висок процент безопасност по време на ежедневната ви работа, с радост ще ви го осигурим. Нашите продукти са изключително качествени и с дълъг живот и за нас е важно нашите клиенти да останат доволни от направения избор.