Работно облекло

Блог

Още няколко професии, които изискват работа с работен гащеризон
24 Април 2019

Вече научихме, че гащеризоните са едни от най-използваните работни облекла. Те предлагат не само удобство и комфорт по време на работа, но също така осигуряват необходимото ниво на безопасност за служителите.

Сега ще разгледаме още няколко професии, които предполагат носенето на работен гащеризон.

 • Химически работник
  Работата като химичен работник, особено в производствените предприятия, изисква високи нива на защита и безопасност. Именно поради тази причина гащеризонът доста често е избиран като задължителен елемент от предпазните средства за тази отговорна професия.
 • Работник за канализацията
  Тази трудоемка работа изисква много добра екипировка. Изработените от нас работни гащеризони отговарят на нуждите и за тази дейност. Тук е важно да се съобрази замърсената заобикаляща работна среда. Важно е гащеризонът да бъде изработен от материи, които да не пропускат замърсявания по тялото и дрехите, за да се опази работникът възможно най-чист и да разполага със свобода на движенията.
 • Работник във фабрика
  Независимо от своята дейност, много фабрики използват гащеризони за своите служители. Те ги предпазват от замърсявания с масла, охлаждащи течности и сплави, използвани в машинното оборудване на много производствени звена. Удобната работна униформа позволява също пренасянето на много предмети, заради удобните и големи джобове.
 • Работник по пътищата
  Работниците по пътищата, подобно на градинарите, са изложени на постоянното слънце. Гащеризоните за пореден път се указват идеалния избор за работно облекло.
 • Горски работник
  За горските работници се препоръчва да носят подобно облекло, защото при рязането на дървета те са изложени на много дървени стърготини. Гащеризонът ги предпазва от наранявания и същевременно е много удобен за носене.

От ФЕЯ ООД предлагаме качествени работни облекла. Всички работни униформи, които произвеждаме, са изработени в Чирпан и са пример за качествена българска изработка. Ние държим на високите стандарти при тяхното производство, като главната ни цел е удобството, комфортът и безопасността на служителите и нашите клиенти. Ние може да изработим подходящите за вас работни гащеризони и всякакви други работни облекла, които да отговарят на високи стандарти за качество. Затова не мислете повече, а се свържете с нас на 0888 44 77 90.