Работно облекло

Блог

История на тениската
24 Април 2019

Замисляли ли сте се как са се утвърдили определени облекла? От къде са станали толкова популярни, че да се използват и до днес?

Модерната тениска е била позната още в 19-ти век. В този период тя се е използвала като част от бельото. Представлявала е нещо като цялостен гащеризон. По този начин хората се предпазвали от студеното време. По късно тя се наложила като продукт от две части, които са давали възможността по лесно да се облича или съблича. Дължината и е била достатъчно дълга за да може да се подпъхне под колана.

Не е безизвестно и че в началото на 20-ти век тя се утвърждава като облекло, което се е носело от военните в САЩ. Била е бяла, памучна, с къс ръкав. Предназначението и е било да се носи от всеки служещ под обозначителната му униформа. Моряци, пехотинци и подводничари започват да извършват своята дейност само по нея, за да не замърсят горната част от облеклото си, а и заради температурните условия.

По късно, с развитието на обществото, се разработва технологията на ситопечат и тениските се превръщат в моден артикул със носи социални и политически възгледи. Много музикални идоли по това време започват да отпечатват тениски с техните ликове. По този начин те успяват да монетизират своя бранд - музикална група, както и да докоснат повече свои фенове.

В днешно време тениската може да се намери в множество разновидности, както под формата на работно облекло така и като моден аксесоар, спортни дейности или каквито и да е кампании.

Като производител на работно облекло, ние се стараем да предоставим един качествен продукт. Затова и нашите дизайнери се стремят да сътворят артикули с добро съотношение цена - качество. Продуктовата ни гама дава възможност на нашите клиенти да избират от множество модели. За да персонализираме продукта ние предлагаме също брандиране на облекло - тениски и други.

За повече информация относно предлаганите от нас артикули, можете да ни се обадите на 0888 44 77 90 и нашите сътрудници ще Ви дадат нужната информация.