Работно облекло

Блог

Предизвикателството за избор на зимно работно облекло за жени
24 Април 2019

Студените зимни месеци отново ни изненадаха и направиха по-трудни ежедневните работни дейности. Лекарите съветват, че когато температурите са ниски, важно е да бъдем облечени с дрехи от естествени материали, които да поддържат температурата на тялото ни. В противен случай може да се изпотим, а оттам да се разболеем. Ако вашата работа изисква работна униформа, задължително през зимата трябва да бъде подходяща и да включва нужните елементи за различните условия. Ако работите навън – задължителни са шал, шапка и ръкавици, които предпазват от измръзване, което е почти толкова неприятно, колкото изгарянето на кожата.

Ако работите на закрито, нужно е да имате връхна дреха – елек, сако или друго подобно, което да може да събличате или обличате, ако температурата падне.

Всеки е чувал за зимно работно облекло за мъже. Съществуват хиляди варианти за това какво да носи силният пол през студените месеци: ватирани или вълнени якета, гащеризони, специални жилетки и работни елеци, подходящи средства за предпазване при работа на открити терени или в опасни условия. Какво обаче се случва с жените? Какво е подходящото работно облекло за тях? Много често жените биват забравяни, когато се говори за зимно работно облекло. Или им се дават униформи и екипи, които са предназначени за мъже. Така част от фирмите спестяват средства, макар това да не е редно.

Работната униформа или работното облекло е лицето на работещия, неговият начин да се идентифицира и припознае с даденото място. Не отнемайте тази привилегия на вашите служители от женски пол. Осигурете им подходящо зимно работно облекло, с което да се гордеят и да носят с усмивка.  Тъй като няма универсална формула за това какво зимно работно облекло да изберем за жени, предлагаме ви да се допитате до професионалистите от Фея ЕООД, които дълги години изработват най-качествените и оригинални български работни облекла за всеки вкус. 

Обадете се и обсъдете какво е най-подходящото зимно работно облекло за вашата фирма, колектив, организация. Зарадвайте служителите си с топли зимни работни облекла, осигурявайки им уют, сигурност и усещане за общност.

Намерете ни на телефон 0888 44 77 90.

Доверете ни се, защото и за нас е важно вашите служители да идват с усмивка на работа.