Работно облекло

Блог

Разнообразни и качествени работни престилки с Фея ЕООД
24 Април 2019

Макар работните престилки да датират от стотици години, днес те все още са популярен начин за предпазване в работна среда и могат да бъдат от голяма полза. Смята се, че през 16 век престилките са били само парчета плат, вързани около кръста. Предлагат се в много различни стилове, цветове и конфигурации. Могат да бъдат изработени и по поръчка според вашите нужди.

Работните престилки са търсени, тъй като осигуряват ефективна защита на вашето облекло по време на работа. Те покриват по-голямата част от дрехите и тялото и се предлагат в асортимент от стилове и цветове, включително от твърди материали, на ивици и карета. Удобните джобове ви позволяват да съхранявате различни вещи за бърз и лесен достъп. Регулируемата каишка на врата помага да се осигури удобно прилягане към тялото, така че да можете да работите със стил и удобство.

Ние от Фея ЕООД се стараем да произвеждаме качествени и модерни работни престилки, подходящи за всеки бизнес. Нашите модели са достъпни за готвачи в ресторанти, бистра, сладкарници, а и не само. Предлагаме разнообразни модели, подходящи дори за медицински служители, за обущари и други работещи в сфери, различни от хранително-вкусовата.
Ако искате да закупите качествени работни престилки, ние ще ви помогнете да изберете подходящия стил и материал, съобразен с вашите уникални нужди. Престилката може да бъде персонализирана с фирмено лого или надпис по ваш вкус. С нея ви гарантираме, че вашите служители ще изглеждат професионално и ще печелят симпатиите на клиентите.

Материалите, от които се изработват престилките, са памук, винил и полиестер в зависимост от предпочитанията на клиента и целите. Винилът например често се използва за индустриалните престилки, за да осигури ефективна защита срещу опасни материали. В сферата на ресторантьорството се предпочитат работни престилки от памук, полиестер или друг подобен материал.

Ако събудихме любопитството Ви, не се притеснявайте да ни потърсите. Ще Ви покажем нашите идеи за чудесни работни престилки за вашия бизнес. Доверете ни се, защото за нас качеството е всичко!