Работно облекло

Блог

Качество и комфорт с лятно работно облекло от Фея ЕООД
23 Юли 2020

Намалената концентрация заради жегата води до по-голям шанс от трудови злополуки. А всичко това може да бъде избегнато лесно като изберете подходящи работни облекла за вашите служители.

Разполагат ли вашите служители с удобно и прохладно лятно работно облекло? От какви материи е направено?


Ние от Фея ЕООД сме специалисти в избора на качествени работни облекла за всяка сфера и затова споделяме с вас тайни от кухнята. Кои са най-добрите материи за вашите летни работни униформи?

Видове тъкани, подходящи за летни работни дрехи

Освен дизайна на летните работни дрехи, важен е и типът плат, защото от него зависи комфортът в горещите месеци. Ето и някои от най-добрите решения:


Работни дрехи от памук 

Този класически избор е най-доброто решение, когато говорим за летни работни дрехи. Памукът е дишаща материя, позволяваща правилна циркулация на въздуха. Той абсорбира потта ефективно и помага за поддържането на нормална телесна температура.


Работно облекло от полиестер

Полиестерът е един от най-често използваните материали за тъкани от микрофибър. Този синтетичен материал е не само добре известен със своята издръжливост, но също така е предпочитан материал заради способността си да отвежда влагата от кожата, оттам идва и популярната му употреба в спортните облекла. Освен това,  полиестерът е материал, който позволява по-лесно почистване на работните униформи.


Полиестерни смеси използвани при изработката на работно облекло

В комбинация с други влакна полиестерът дава още по-добри резултати при охлаждане. Една от най-популярните комбинации за удобно лятно работно облекло е полиестер и памук. Причината е заради неговата дишане, водоустойчивост и лекота.


Във Фея ЕООД изработваме работни облекла специално за всеки клиент. С нашите продукти ще се отличите и ще подчертаете фирмената идентичност на вашата компания. Ние се грижим за комфорта на вашите служители като предлагаме качествени продукти, които отговарят на приетите стандарти за безопасност по време на работа. Само при нас ще откриете най-голямо разнообразие от зимно и лятно работно облекло, работни престилки, гащеризони, елеци и лични предпазни средства.

Осигурете на вашите служители удобство и комфортно с качествени летни работни дрехи.