Работно облекло

Блог

Как се изгражда дизайна на работното облекло
24 Април 2019

Като предприемач на пазара навярно желаете да се възползвате максимално от униформата на своите служители. Това може да бъде и една маркетингова тактика, с която да повишите своите продажби. Ако сте решили да предприемете такава реклама има няколко неща, за които трябва да помислите преди да се свържете с фирма за изработката на Вашето работно облекло.

- Мнението на служителите

Не зависимо дали ще се консултирате с някои Ваши служители относно униформите, които ще им предоставите или не, Вие трябва да се замислите за естеството на работния процес и потребности преди да пристъпите към персонализиране на работно облекло. Дали ще предпочетете да съчетаете риза и яке или цялостен работен екип зависи от вас. Друго нещо, над което трябва да помислите е, че съществуват множество форми телосложение и ако изберете даден модел, които не е удобен или кара дадения служител да не се чувства комфортно в него е възможно да му причините системно неудобство или дори да го загубите като служител.

- Преди проектирането на работните униформи трябва да съобразите дали Вашия персонал е представен предимно от мъже или жени или пък има представители и от двата пола. Дали дадената униформа ще е еднаква за мъжете и за жените или ще има някакви различия. Дали тази униформа ще има зимен и летен вариант. Дали ще има някакви допълнителни елементи като шалове, ръкавици, обувки. Трябва да изградите цялостната картина за Вашето работно облекло и едва тогава да се консултирате с професионална компания изграждаща работни дрехи.

Имиджът на Вашата компания е важен за Вас, и е Ваша отговорност да предоставите на Вашите служители удобно и функционално работно облекло, за да извършват правилно работните процеси.

Фея ЕООД спомага на бизнеса в България да предостави на персонала си качествени и комфортни работни дрехи. В нашия каталог можете да разгледате всички продукти.

За повече информация се свържете с нас на 0888 44 77 90