Работно облекло

Блог

Когато безопасността е приоритет
24 Април 2019

Фея ЕООД е производител на работно облекло повече от 20 години. Не е лесно да се направи дизайн, който да удовлетвори различните нужди на бизнеса в България. За щастие ние сме развили и усъвършенствали технологиите за проектиране и изработка на работни дрехи. Предоставяме услуга, чрез която можем да изградим униформи по Ваш модел или от специфичен материал.

В процеса на проектиране на униформи за Вашия бизнес, наш основен приоритет е да осигурим безопасността на работниците, които ще ги използват. В зависимост от предмета на дейност на Вашата компания, нашите сътрудници ще ви предложат най - добрия вариант за облекло на персонала Ви. Различните индустрии имат различни потребности. Ако сте в сферата на автомобилостроенето например, или обработвате метали или дървесина, Вашите униформи трябва да бъдат със защитен слой.

Към предложенията за работно облекло в нашия каталог може да се намери и разнообразие от предпазни ръкавици, шапки, престилки и работни обувки.

Ако сте стартирали Вашия бизнес наскоро, Вие имате много богат избор от модели за да предоставите безопасно работно облекло за служителите си. Свързвайки се с Фея ЕООД можете да бъдете сигурни, че ще получите качествен продукт на добра цена. Имайки ни за партньор, можете да бъдете сигурни, че желаното от Вас работно облекло ще бъде изработено и доставено в срок.

Свържете се с нас на 0888 44 77 90