Работно облекло

Блог

Как да се осигури комфорт на работното място
24 Април 2019

Замисляли ли сте се какво е необходимо за една безопасна работна среда? Качествени инструменти и обучен персонал?

Това е вярно, но е и нужно да има и една безопасна работна среда. Все по често различни професии в страната ни налагат специфичен дрес код, с които да отличават или предпазват хората които работят. За поддържането на работоспособността и осигуряването на безопасност на работното място са необходими средства за индивидуална защита. Тук не става дума само за работните места в индустрията - заводите но и в предприятия където е необходима работна униформа. Целта на работното облекло е да се избегнат неблагоприятни влияния, които могат да бъдат механични, химични, физически, атмосферни или биологични.

Повече от половината си време прекарваме на работното си място. За това е необходимо да имаме работно облекло, което да бъде функционално и в което да се чувстваме удобно. То трябва да осигурява защита от вредното влияние на евентуални агресивни фактори като UV лъчи, морска вода и топлина.

Фея ЕООД е една от компаниите които предлагат работно облекло за множество индустрии в страната ни. Като производител и търговец ние предлагаме на българския пазар продукти с много добро съотношение цена - качество, което ни помага да бъдем лидер в бранша си.

Нашите продукти осигуряват комфорт и безопастност за хората използващи ги.

Свържете се с нас за повече информация на телефон 0888 44 77 90!