Работно облекло

Блог

Медицински туники и работно облекло от Фея ЕООД
24 Април 2019

Фея ЕООД е дългогодишен доказан производител на качествени работни облекла, медицински туники, медицинско работно облекло, което би удовлетворило клиента. Нашите медицински туники са лесни за носене, практични, удобни и съобразени с условията на труд. Защото знаем колко е важно да се чувствате уверени, докато спасявате човешки животи!

Широкият избор от медицински униформи, които предлагаме, цели да даде на здравните специалисти по-голяма гъвкавост при избора на работно облекло. Универсалният стил при медицинско работно облекло е подходящ за ежедневна употреба от всички служители в сектора на здравеопазването: медицински работници, сестри, лекари, зъболекари, санитари и др. Защото е важно как си облечен, понеже това влияе на твоята работоспособност, споделят специалисти.

Защо да изберете медицински туники за вашите служители?

Преди всичко медицинските туники са чудесен вариант за работно облекло, което лесно се съчетава с други елементи като престилки, работни панталони, поли и други. Модерни, удобни, с възможност за джобове и съхранение на лични вещи, медицинските туники са най-търсеното работно облекло в цял свят. Благодарение на развитието на технологиите и индустрията, днес можем да изберем всякакви цветове и форми, които допадат на служителите. С подходящото медицинско работно облекло човек се чувства работоспособен, вдъхва респект и усеща заслужено уважение от пациенти, колеги и посетители.

5 причини да се доверите на Фея ЕООД за качествено медицинско работно облекло:

  • изработени от висококачествен плат;
  • издръжливи дори при ежедневно пране;
  • възможност за различни модели, цветове и варианти по Ваш вкус;
  • бърза и лесна комуникация;
  • Фея ЕООД е доказан във времето производител на работни облекла, който държи на качеството;

Доверете ни се – ние ще Ви помогнем да изберете най-доброто работно облекло за Вашите служители! Очакваме Ви на телефон 088 844 7790. Обадете ни се днес и поръчайте качествени и разнообразни медицински туники или други работни облекла за вашите работници.