Работно облекло

Блог

Медицински туники - най-доброто работно облекло за здравни служители
31 Май 2019

Повечето лекари и медицински сестри избират за свое работно облекло медицински туники. Всъщност, причината за избора е свързана с удобството от лесното комбиниране на туниката с панталон или пола. С годините се наложиха различни цветове и модели, особено популярни са пъстрите и шарените модели медицински туники, които са предпочитани от лекари и специалисти, работещи с деца.

Днес, предвид развитието на света и модата, не е случайно, че все повече лекари, сестри и медицински работници искат да изглеждат добре, дори когато са на работното си място. Работното облекло следва да отразява човека, да му носи удобство и удовлетвореност, да бъде начин да се презентира пред света, изтъквайки най-доброто от себе си. А качествените и пъстри медицински туники са точно това – удобство, стил и чар в едно!

Ако досега не сте ползвали подобен вид униформа, може да опитате. Преди това ви предлагаме няколко важни неща, които да имате предвид при избора на медицинско работно облекло.

Какъв стил медицински туники да изберете? Модерни или класически?

Едва ли някой знае по-добре от вас какво би ви било най-удобно. Вашето решение ще зависи до голяма степен от това дали ще се чувствате комфортно с нов, пъстър и стилен облик, който ще ви придаде самочувствие и увереност, или предпочитате по-класически цветове и модели, с които ще се слеете с тълпата.

Какъв тип деколте да изберете?

V-образно, кръгло, квадратно или друго – какво да бъде деколтето на идеалната медицинска туника? Изберете това, в което се чувствате най-добре. Ако ви е трудно да решите, посъветвайте се с нашите професионалисти от Фея ЕООД. Те ще ви предложат най-добрия вариант.

Със или без джобове и къде да бъдат разположени?

Повечето работни облекла, в това число и всички медицински туники, имат възможност за джобове, където да съхранявате различни неща от първа необходимост – телефон, тефтер,
химикалка, стетоскоп. Къде ще е най-удобно за вас да бъде поставен джобът? - в предната част, ниско долу, или ще използвате единствено панталоните като място за съхранение? Вие избирате.

Доверете ни се и нека заедно изберем подходящата медицинска туника за вас и вашият екип.

Обадете ни се днес (телефон: 0888 44 77 90 ) и заедно ще изберем пъстра, интересна и качествена работна туника по ваш вкус.