Работно облекло

Блог

Удобството на медицинското работно облекло
22 Март 2019

Замисляли ли сте се, че медицинското работно облекло се различава от останалите. И не говорим за външен вид, а за неговата специфика. Медицинските работници не могат да си позволят да “стачкуват” срещу неудобно или нежелано работно облекло. В медицинските институции, първата задължителна точка е работа със специализирано медицинско работно облекло.

За нас, във Фея ЕООД, всяка една длъжност е специална и получава нужната прецизност за изработка, но при медицинското работно облекло, случаят е изключително стриктен. То е строго задължително, а медицинските работници упражняват животоспасяваща професия. Две, достатъчни причини да вложим най-доброто от себе си, в изработката на медицинско работно облекло.

На какво залагаме:

Качествени материали

Материалите, използвани при изработка на медицинско работно облекло са от изключителна важност за удобството и продуктивността. При неправилно подбрани материали, се създават рискове от прекомерно потене, дразнене на кожата, неправилна стойка на работното облекло върху тялото и какво ли още не. Всички тези последствия рефлектират върху работата на нашите медицински служители, а ние не искаме това.

Фея ЕООД изпозлва внимателно подбрани и тествани материи за изработката на своето медицинско работно облекло, които не дразнят кожата и обещават комфорт, свобода и проветливост.

Талия

Предвид често екстремните ситуации, в които изпадат медицинските служители, ние, производителите на медицинското работно облекло, сме длъжни да се съоразим с тях. В следствие на това съображение, Фея ЕООД определи перфектната талия, на медицинския панталон, която ще предостави максималния комфорт на служителя.

Умерени ластици

Всички познаваме нуждата от ластик. Познаваме и неудобството, което той може да предизвика ако е прекалено стегнат. За да могат медицинските служители да вършат невъзпрепятствано своите задължения, ние сме длъжни да им предоставим максимално удобство. За тази цел, преценихме точната стегнатост, от която има нужда ластикът на талията, за да изпълнява правилно предназначението си, без това да пречи на комфорта на служителя.

Подходящи размери

Размерът при медицинското работно облекло е много по-важен, отколкото си мислите. Прекалено дългия ръкав или крачол могат да предизвикат нежелани случки, често и фатални. Прекалено тясно медицинско работно облекло предизвиква неудобство и ограниченост в движенията, което е крайно неприемливо в тази професия. Поради тази причина, ние добавяме прецизно измерени допълнителни сантиметри към всеки номер.

За Фея ЕООД, Вашето удобство е на първо място!

Поръчайте на своя персонал едно качествено работно облекло -

бързо и лесно на 0888 44 77 90