Работно облекло

Блог

Медицинско работно облекло - 3 начина да изглеждате добре
18 Юли 2019

Вашият график може да е пълен с работни ангажименти, да ви е стресиращо, но това не е оправдание да занемарите външния си вид. Макар в болниците да е утвърдено носенето на медицинско работно облекло, това не значи, че не може да изпъкнете с интересен модел и стил, без да нарушавате правилата. Искате да изглеждате добре в работно облекло? - прочетете нашите специално подбрани съвети по темата.

1. Изберете удобна и подходяща по размер медицинска туника

Туниките са най-предпочитаното медицинско работно облекло, а причината е в това, че са удобни и практични. Все по-лесно е да изберете модел, който да приляга на вашата фигура и вкус. Например, с V-образно деколте, с квадратно, разкроен модел, който позволява на тялтоо да диша свободно, с интересни джобове или декорации – особено подходящи за детски лекари и др.

От ключово значение е да ви е удобно, докато носите работното си облекло. Избирайте модела така, че да не затруднява работата ви. За да изглеждате добре и да се чувствате добре, обърнете се към Фея ЕООД – дългогодишен производител на работни облекла. Обадете ни се и заедно ще изберем най-подходящия модел работно облекло за вас.

2. Допълнителни пъстри аксесоари

Съществуват безброй начини да бъдете модерни на работното място. Например, ако носите часовник, който със сигурност ще ви влезе в употреба в някакъв момент. За да придадете стил на своята работна униформа, може да персонализирате стетоскопа или шапката, дори туниката си. Така стават уникални, създават усещане за стил и разчупват обстановката

Има и други творчески начини да направите вашето медицинско работно облекло уникално, без да нарушавате дрескод за болницата. Често срещано е изписването на името на лекаря върху неговата туника. Понякога се добавя и логото на болницата. Това е добра възможност да разчупите стереотипа и да направите своите работни дрехи по-малко строги и по-персонализирани.

3. Усмивка!

Усмивката е най-добрият начин да спечелите някого. Носете я винаги като част от вашето работно облекло. Тя е вашата гаранция за успех!

Не забравяйте, че сигурността и здравето на работното място са преди всичко. Ако имате специфични изисквания относно това, не трябва да ги пренебрегвате.

Понякога се изисква определен цвят за вашата работна униформа. Това не означава, че не можете да бъдете стилни. Напротив, винаги може да се намери начин да изглеждате модерно и да се чувствате удобно.

Потърсете Фея ЕООД на телефон 0888 44 77 90 и изберете удобни и красиви медицински туники по ваш вкус. Очакваме ви!