Работно облекло

Блог

Медицинско работно облекло за пример
24 Април 2019

Още с влизането в болнично заведение забелязваме чистото медицинско работно облекло на лекарите, с които се разминаваме. Всъщност, тези „бели“ униформи диференцират лекарите и сестрите от останалия персонал. Белият цвят на медицинската униформа създава усещане за чистота, сигурност и доверие в професията.

Но има случаи, в които тази бяла униформа внушава усещане за страх в обикновените хора, просто защото лекарските униформи изглеждат сервилно чисти и някак мрачни. Днес все по-често откриваме медицинско работно облекло, което не е само в бял цвят.

Ако внимателно се вгледаме в медицинските сериали и продукции по телевизията, ще забележим, че дизайнът и цветът на повечето медицински екипи търпи бавна и сигурна промяна. Все по-често виждаме медицински униформи с избрани цветове като синьо, зелено, лилаво, оранжево, дори някои са с нюанси на розовото. Това не дразни, а напротив – създава приятно усещане у зрителите/пациентите, че това, което им предстои, не е толкова страшно. Все по-често забелязваме и лекари, които носят пъстри шапки с различни надписи и картинки вместо скучните едноцветни.

Промяна има и в дизайна на медицинското облекло – появяват все повече туники с копчета и интересни детайли, работни елеци, престилки и други аксесоари, които не сме виждали преди. Еволюцията при медицинското работно облекло говори за необходимост от това и самите лекари да се чувстват удовлетворени от своя външен вид.

Ако търсите подобно решение и за вашия персонал, доверете се на качествено и съвременно медицинско работно облекло от Фея ЕООД. Доказан професионалист на българския пазар, фирмата предлага огромно разнообразие от работно облекло с отлично качество и висока сигурност, подходящо за работен екип във всяка фирма.

Промяната в стила, цвета и дизайна на съвременното медицинско работно облекло ще промени отношението към лекарите, особено когато преглеждат деца. По-пъстрите униформи създават усещане за сигурност и доверие, което неизменно се усеща и от пациента.

Изберете най-доброто за вашите служители, защото те заслужават да се чувстват добре, докато работят, особено ако спасяват човешки животи. Доверете се на Фея ЕООД – свържете се на телефон 0888 44 77 90 и поръчайте!