Работно облекло

Блог

Защо да предоставите брандирано работно облекло на строителна бригада
24 Април 2019

Визията на строителния работник се е превърнала в стереотип в нашето общество. Свързваме я със сезонно работно облекло - лятно или зимно. По презумпция то е в по-тъмната цветова гама и е снабдено с много джобове, като всеки един съхранява различен инструмент.

Строителните обекти са обикновено високо рискови и като такива предполагат употреба на лични предпазни средства като каска, очила, ръкавици и др. в зависимост от конкретната професия.

Спазвайки всички нормативни и морални изисквания за предоставяне на удобно и сигурно работно облекло за строители, Вашата фирма е една крачка по-близо до просперитет. Освен сигурността и удобството на работника обаче, има и други фактори, които биха могли да забавят изпълнението или дори да го възпрепятстват.

Огромен проблем в много бригади се явява дисциплината на работа. Суровите мерки рядко са правилното решение за подобен проблем. По-ефективно се оказва допускането на работниците до фирмената култура и идеали. Приобщавайки бригадата към културата на предприятието, поражда грижа за бъдещето и чувство за лична отговорност. Похвати като брандиране на обекта и брандиране на работното облекло създават усещане в екипа за приобщеност, и утъждествяване с постигнатите резултати.

През годините Фея ЕООД е сътрудничила с много фирми от строителния бранш. Видяли сме много успешни истории. Ушили сме много брандирани гащеризони и ватирани якета.

Ако имате нужда от съвет или желаете да разгледате модел потърсете ни на: 0888 44 77 90