Работно облекло

Блог

Oгнеупорни работни облекла - за кого са задължителни те?
24 Април 2019

Работното облекло е основна част от екипировката на работещите във всеки бранш. В зависимост от естеството на работа обаче изискванията за работните дрехи се различават по своите свойства и характеристики. Ако дейността на вашата фирма е свързанa с манипулация и обработки на горещи предмети или разтопен метал е необходимо да предпазите своите служители от външни топлинни влияния. Трябва да им предоставите екипировка, която да предпазва от изгаряне или топлинен шок.

Фея ЕООД разработва работни облекла, подходящи за множество различни индустрии. Голяма част от тях съдържат допълнителни слоеве за защита от топлина. Устойчивите на пламък униформи са съобразени освен с изискванията на висока степен на сигурност и със така необходимия комфорт на работното място.

Нашият екип Ви приканва да прецените добре необходимостта на Вашите служители при закупуването на работни дрехи. Важен фактор, който неминуемо трябва да имате предвид е оценката на риска за всяка професия, предоставена Ви от компетентните органи. Планирайте добре потребността си, за да осигурите на Вашите работници сигурна и приятна работна среда. В нашият каталог можете да изберете правилния модел от нашата продуктова гама и да го поръчате на някой от нашите сътрудници.

За повече информация относно продуктовата ни гама можете да се свържете с нас на 0888 44 77 90