Работно облекло

Блог

Оригинални работни гащеризони по поръчка от Фея ЕООД – за удобство всеки ден!
04 Октомври 2019

В сферата на производството и предоставянето на услуги служителите са оборудвани със специално работно облекло. Най-често това са работни гащеризони. В зависимост от сферата, в която работят, се налагат различни изисквания, свързани с тяхната безопасност и удобство по време на ежедневния работен процес.

Основната функция на подобно работно облекло е да предпазва от наранявания и трудови злополуки по време на извършване на професионалните задължения на служителя. За удобство и практичност винаги е по-добре да избирате работно облекло по поръчка. Така ще отговорите на специфичните нужди за Вашата фирма, ще изберете подходящ дизайн и няма как да не се хареса на служителите. От Вас инициативата, а от нас – добрата работа. За всичко, свързано с избора на дизайн, материал, предложения и други ще се погрижи Фея ЕООД – доказан дългогодишен партньор и довереник в сферата на производство на работни облекла.

Работни гащеризони по индивидуална поръчка

Често се случва работното облекло да бъде със специфични изисквания: специален плат, който да е съобразен с условията в работната среда, допълнителни екстри, различен дизайн и други.

Най-често причините за избора на подобни работни облекла са свързани с това, че е необходимо поставяне лого на фирмата, както и специален дизайн, който да е удобен за служителите.

Важно е да отбележим, че качествените работни гащеризони по поръчка следва да отговарят на няколко критерия:

  • да са удобни за носене
  • функционални
  • да позволяват лесно движение
  • устойчивост – при ежедневна употреба

Ползи от избора на работни гащеризони за Вашите служители

Работните гащеризони са изключително удобни и функционални. Те са чудесно решение за работно облекло, подходящо за различните сезони. Ако все още не сте избрали подходящо работно облекло за Вашите служители, проучете какви са възможностите за поръчка от Фея ЕООД. Ние ще Ви предложим актуални модели и дизайни, които да пасват на Вашия вкус и стил, с чиято помощ ще улесните работата на своите служители. Защото работното облекло е важен елемент от мотивацията за работа.

Очакваме Ви на телефон 0888 44 77 90, за да помогнем да направите правилния избор!