Работно облекло

Блог

Няколко съвета как да подбираме правилните униформи
24 Април 2019

Работното облекло е сред най - важните представителни елементи на Вашия бранд или организация. Избирайки да използва дадена работна униформа, работодателят инвестира в имиджа на компанията си, в подобряване качеството на обслужване на персонала си. Добре екипираният персонал успява лесно да разгърне потенциала си и да покаже отлични резултати.

Ето няколко съвета как да изберете работно облекло за своя персонал:

1 - Работните униформи трябва да имат цел.

Ако Вашата цел е да популяризирате даден Ваш продукт или услуга, вероятно сте се замислили да добавите този продукт или услуга върху работното облекло на служителите си под формата на щамповане или бродирано мото, лого, приветствие. Правилно подбраните униформи и текстове по тях служат като ходещи реклами, с които вие разпространявате и популяризирате Вашата марка.

2 - Работното облекло трябва да е функционално.

Едно от важните неща, за които трябва да помислите е че Вашите служители ще носят тази униформа по цял ден докато вършат своята работа. Уверете се че моделът, който сте избрали е удобен и функционален; че тъканите са съвместими с предмета на дейност на Вашата компания. Предвидете също най-добрата дължина на облеклата и евентуалната нужда от джобове.

3 - Изберете компания, която предлага добро обслужване.

Лесно е да се избере фирма производител на работно облекло, но дали всички те осигуряват нужното качество на продукцията по време на производствения процес и в последствие? Фея ЕООД е на пазара като дългогодишен и надежден производител и търговец на работно облекло на територията на България.

Не е необходимо да търсите повече. Фея ЕООД предлага голямо разнообразие от работно облекло, подходящо за множество индустрии в България.

За повече информация можете да се свържете с наш сътрудник на 0888 44 77 90.