Работно облекло

Блог

Защо е нужно системно да подменяте работното облекло
24 Април 2019

Вече добре познаваме силата на работното облекло и неведнъж сме обсъждали всички позитиви, които то носи със себе си. Вярно е, че то “върши всичко вместо Вас”, но истината е, че, за да продължава това работно облекло да работи за Вас, Вие също трябвa да предприемете дадени мерки в замяна.

Същността на работното облекло е то да бъде използвано ежедневно, да бъде подлагано на условия от всякакъв вид и третирано доста по-често и грубо от стандартното ни облекло. Именно поради тази причина, Фея ЕООД влага старание и качество в артикулите си. Въпреки това, на всички ни е ясно, че колкото и качествена да е една материя, тя рано или късно се захабява и се появява нуждата от подмяна. Това правило важи с пълна сила при работното облекло.

В определени сфери, здравината на работното облекло е от животоспасяваща важност. Ако и Вие оперирате в подобна сфера, то би трябвало да сте наясно, че системното следене на качеството и здравината на работното облекло е от основно значение, за да протича работния процес правилно и, за да сте спокойни за сигурността на своите служители.

Здравината не е единствената причина, поради която трябва да подлагате избраните от Вас униформи на смяна. Осланяйки се на горепосочения аргумент, сме длъжни да поясним, че предприемачите, чиито бизнес не поставя служителите си в силови и рискови ситуации, далеч не трябва да остават спокойни, че не са длъжни да следят за работното облекло, защото втората ни причина касае пряко именно тях.

А тя е - брандинг и добро име на фирмата.

Тънкостта на брандинга е да успееш да запазиш клиентите и името си за дълго време. Част от тази тънкост се нарича “освежаване”, било то на продукт, маркетинг стратегия или, в нашия случай, работно облекло. И не говорим за смяна на омекотителя за работно облекло, а освежаване на целия външен вид на облеклото, което посреща клиента. Подсъзнанието на човекът работи именно в тази насока: системно освежаване на работното облекло, подмяната му с ново, различно, говори за професионализъм и загриженост за бизнеса. Подобна инициатива събужда в клиента чувство на сигурност. В съзнанието му се прокрадват думите:

“ Щом са помислили и за работното облекло, то със сигурност ги е грижа за целия бизнес и изрядността е на лице по всеки един параграф - заслужават доверието ми!”.

Докажете, че заслужавате доверието на своите клиенти и се грижете системно за изрядния и освежен външен вид на Вашето работно облекло.

Можете да се свържете с нас като ни се обадите на 0888 44 77 90