Работно облекло

Блог

Ползите от използването на работно облекло
24 Април 2019

Вероятно още от малки сте намразили носенето на униформи в училище, но в последните години все повече проучвания доказват, че има редица предимства произтичващи от използването на работно облекло. Ето няколко ползи, за които няма да се ядосвате на своя работодател.

- Спестявате пари

Работодателят ви е предоставил работно облекло? Вероятно се замисляте, че ден след ден ще трябва да носите дадената униформа - ДА. Но замислили сте се дали имате достатъчно или подходящо професионално работно облекло в гардероба си? Тези униформи Ви спестяват необходимостта от закупуването на повече дрехи, които ако не са с достатъчното качество или функционалност бързо ще се захабят или скъсат. Носенето на домашните дрехи на работа допринася за по-бързото им замърсяване и износване. По този начин външния Ви вид може да влияе на услугата, която предлага Вашия работодател в лоша светлина и фирмата да загуби клиенти. Много често обществото приема, че щом хората, работещи в дадена фирма нямат прилежен вид, значи и услугата или продукта, който се предлага не е на нужното качество и те предпочитат конкурент.

- Професионализъм

Когато клиент попадне на работното Ви място той инстинктивно се оглежда и търси хората в униформа. Те изглеждат по надеждни да отговорят на неговите нужди и въпроси, затова и когато попаднете в такава ситуация не се колебайте да покажете принадлежността си към дадената фирма. Това ще повиши потенциала ви за продажба и спомага за лесното идентифициране когато предлагате дадена услуга на високо качество.

Във всяка работна среда има шепа служители, които чувстват нуждата да превърнат работния процес в едно самоинициирано модно шоу. Когато всички от дадена работна среда са облечени по един и същ начин - в работно облекло това спомага за по-добрите отношения между колегите в работния процес. В крайна сметка вие сте на работа и от Вас се изисква да свършите дадени задачи. Съсредоточете се повече над работата, не над начина по които някой е предпочел да бъде облечен.

Фея ЕООД предоставя на българския пазар разнообразие от работни облекла, подходящи за всякакви индустрии в страната ни. В нашия каталог можете да намерите - гащеризони, панталони, якета, ризи, туники, престилки и обувки с които да предоставите на своите служители - удобно и функционално работно облекло.

Свържете се с нас за повече информация на 0888 44 77 90