Работно облекло

Блог

Какви са предимствата за компаниите, ако служителите им носят работно облекло?
17 Май 2019

Какво печелите, ако изберете атрактивно и подходящо работно облекло за вашите служители?

Ще има ли ползи за вашата фирма, за бранда и въобще за вас като работодател?

Свикнали сме да вярваме, че работното облекло е задължително, особено в някои сфери на дейност, където то предпазва работещия от вредни влияния на средата. Само че то може да
работи и в полза на фирмата. Как?

С помощта на подходящото работно облекло имате възможност да изградите професионален имидж и реклама на вашия корпоративен бранд, споделят маркетинг мениджъри на световно ниво, както и водещи доставчици на текстилни услуги в цяла Европа.

През последните години всички проучвания доказват, че клиентите правят бизнес със служители, работници и фирми, които обръщат внимание на професионалното, чистото и добре поддържано работно облекло. Причината е, че така биват възприемани като компетентни професионалисти, с нужните познания, опит и техника в дадената сфера.

Работното облекло умее да създава атрактивен имидж на компанията.

Всички сме наясно за поговорката, че по дрехите посрещат, а по ума изпращат. Тоест, обществото ни често определя хората по начина, по който се обличат. Изборът на подходящата
професионална униформа за вашите служителите може да бъде първата стъпка към професионална визия, която привлича нови клиенти и изгражда връзки на доверие с досегашни
партньори.

Не е без значение и това, че когато вашите служителите са облечени в работни облекла със съответните корпоративни лога и цветове, те презентират бранда и по този начин го отличават на пазара. Например, в хранителната индустрия добре подбраното и чисто работно облекло, (както и работни елеци) влияе пряко върху възприятието на предлаганата храна. Респективно, ако персоналът ви направи добро впечатление с това как изглежда, ще се доверите и на храната, нали?

Подходящото работно облекло защитава и самите служители. Зимните и летните работни облекла и работни елеци позволяват на вашите служители да се чувстват комфортно и удобно в работна среда. За специфичните работни сфери са нужни работни облекла, подходяща за специални условия на труд, без които животът им би бил в опасност.

След като вече видяхме какви са ползите от избора на качествени и подходящи работни облекла и елеци за вашите служители, време е да се доверите на доказан партньор при избора. Фея ЕООД се грижим да удовлетворим всички ваши желания, за да изберем най-доброто за вас и вашите служители. Над 20 години предлагаме най-висококачествените продукти на пазара на работни облекла, с отношение към клиента и усет към детайла.

Доверете ни се днес, за да постигнем успехи утре!