Работно облекло

Блог

Как да се предпазим от зарази, докато работим?
28 Октомври 2020

В сезона на грипове и вируси е повече от важно да си осигурим сигурност, особено ако работим в сферата на здравеопазването. Всички служители, които имат контакт с хора, в аптеки, болници, зъболекарски кабинети, клиники и други подобни места, са изложени на риск от лесно заразяване. Подготвяйки се за студените месеци консумираме повече витамини, но понякога решението е много по-просто. Подходящото работно облекло е ключът към това да сме здрави, докато работим с болни.

Качествено медицинско работно облекло – предпазва от зарази и гарантира сигурност

Подходящо подбраните и качествени материали, от които са изработени медицинските работни облекла, дават гаранция за сигурност и удобство на служителите в ежедневните им работни процеси. Добрата медицинска работна униформа предпазва служителите, които я носят, от замърсявания и наранявания по време на работа и контакт с болни. Ние от Фея ЕООД имаме дългогодишен опит при изработването на медицински облекла и униформи и препоръчваме естествени материали. Те осигуряват удобство и комфорт при ежедневна употреба, лесно се поддържат и издържат дълго време. Препоръчваме да избирате медицинско работно облекло, което е по мярка на служителя, защото в противен случай няма да изпълнява всички функции, а именно:

 да предпазва от зарази

 да се поддържа лесно за всекидневна употреба

 и да е удобно, за да се вършат с лекота задълженията.

Към работното облекло добавете и средства за лична защита. Маска, шлем, ръкавици – те са необходимите допълнения, с които ще направите още по-лесна и безопасна работата на здравния служител в тези несигурни времена на пандемия.

Колко често да поръчвате ново медицинско работно облекло?

При професиите в служба на здравето работното време е относително. Тоест, понякога денят приключва по-късно, защото има спешна ситуация, която трябва да бъде овладяна. За такива случаи е хубаво да имате резервен екип чисто медицинско работно облекло. Препоръчително е за една работна седмица специалистът да разполага с поне 5 екипа, за да може да ги сменя без проблем, когато се наложи.

Не е необходимо да чакате да се износят, за да поръчате нови. Осигурете спокойствие и сигурност на вашите служители и им поръчайте допълнителни екипи. Ако се чудите откъде – заповядайте в нашия сайт и разгледайте предложенията за медицинско работно облекло.

Свържете се с нас и с радост ще ви отговорим на всички въпроси. Очакваме ви!