Работно облекло

Блог

Служителите предпочитат работно облекло
08 Февруари 2019

Всички си спомняме когато в училищата отново въведоха училищните униформа. Спомняме си и как учениците не бяха въодушевени или поне не в началото. Всички имаха различни причини, но основните бяха, че искаха да покажат уникалността си, да носят свои собствени дрехи. Излизайки от този казус, много хора смятат, че ситуацията със служителите и работниците е абсолютно същата. Истината е, че няма нищо общо.

Съществената разлика между ученик и служител е в самата дейност, която упражняват двете лица. Докато ученикът посещава учебно заведение, за да се учи, най-често, седнал на чин, служителят е изправен пред далеч по-трудоемки, изморителни и, често не до там хигиенизирани дейности. Излагайки собствените си дрехи на подобни фактори, служителят ги обрича на бърза амортизация, износване, което, от своя страна води до замяната им.

Разбира се, един значителен процент от човечеството, с удоволствие би заменял личните си дрехи всеки ден. Всички обичат нови дрехи. За тази цел обаче, е нужно да заделите значителна сума от бюджета си, при това системно, за да замените, вече износените, по време на работа дрехи. Досещате се, че и дрехите, които ще закупите в последствие, ще имат същата съдба.

  • А колко от вас купуват личните си дрехи, за да ги носят основно на работа?
  • Колко от вас биха предпочели да не заделят от собствения си бюджет за облекло, което носите само на работа?
  • А колко от вас биха били безкрайно благодарни, ако фирмата, на която отделят времето си, им спести системния разход и, респективно износването на собствените дрехи по време на работа?

Именно.

Помислете за служителите си и изиграйте правилно картите си. Хората, които работят за Вас, биха Ви били благодарни да им спестите тези разходи.

Бъдете професионалист, осигурете на своите служители качествено работно облекло, което ще носят с желание и гордост. Работно облекло, което ще им предостави лекота и удобство по време на работния процес.

За да запазите същевременно и идентичността на фирмата и служителите си, Фея ЕООД Ви предоставя голямо разнообразие от различни видове работно облекло. Ще имате възможността да брандирате, подшиете всеки артикул, за да предоставите на служителите си както идентичност, в пришито име, така и принадлежност към фирмата!

Можете да се свържете с нас като ни се обадите на 0888 44 77 90