Работно облекло

Блог

Престилката - най-важната част от традиционното работно облекло за готвачи
23 Август 2019

Какво се сещате, когато чуете работно облекло за готвачи? Престилка, нали?

Често чуваме или използваме словосъчетанието „Престилка на главния готвач“, но това определено не е изцяло точно. Тази специфична част от традиционното работно облекло за готвачи се носи и от пекари, майстори кулинари, от приготвящите деликатеси и салати и много други. Нейната функция е освен естетическа, също и защитна – предпазва тялото от вредните влияния на работната среда по време на готвене и сервиране.

Подобно на обличането на бизнес костюм за работна среща, готварската престилка ви дава усещане за стил и мотивация за работа. С удобна и красива престилка сте готови да се изправите пред ежедневните предизвикателства.

Какви характеристики включва идеалната престилка?

Тя е здрава и издръжлива на ежедневна употреба, покрива достатъчно голяма част от тялото и събира мръсотията, за да предпази облеклото ни от изцапване. Лесно е за измиване и изработена от естествени материали, които не губят цвета или формата си след редовно пране.

Работната престилка за готвачи е идеално решение за мъже и жени, работещи в сферата на готварството. С възможност за поставяне на джобове за съхранение, престилката се превръща в любимо работно облекло.

Как да изберете най-добрата престилка като част от вашето работно облекло за готвачи?

Ако искате да смените само престилката, защото се е износила или дори не ви е удобна, няма страшно. Не е нужно да сменяте изцяло работното си облекло. Ние от Фея ЕООД ще се погрижим да изберем най-добрата комбинация от материи и цветове, за да не се усеща разликата между отделните елементи на вашата униформа.

Достатъчно е да ни се обадите на телефон 0888 44 77 90 и да обсъдим каква работна престилка очаквате. С радост ще съдействаме и за други видове работни облекла, тъй като сме дългогодишен производител на най-качествените работни облекла в страната. Очакваме ви!

Доверете се на професионализма и качеството. Доверете се на българското!