Работно облекло

Блог

Удобни престилки и лични предпазни средства – гаранция за успех
05 Април 2019

Работни престилки са сигурен начин за ефективна защита на вашето облекло по време на работа. Те са част от така наречените лични предпазни средства, които се използват в редица сфери. Целта на работните престилки е да предпазят по-голямата част от дрехите и тялото и се предлагат в разнообразни стилове и цветове. Удобните им джобове ви осигуряват бърз и лесен достъп до всичко нужно. Регулируемата връзка на врата помага да за ежедневно удобство и стил на работа.

Най-популярният модел работни престилки са с три джоба. Подобен тип престилки са направени от памук, за да са леки и удобни. Те също така могат лесно да се перат, за да се
използват ежедневно в работно среда.

Стилове и видове престилки

Съществуват различни стилове работни престилки, от които да избирате спрямо сферата на дейност. Например, престилки за бистро, престилки за обущар, за месар, за сладкар, за лаборант и химик и много други. Спецификите на всяка от тях са различни в зависимост от средата, където ще се използват. Общото е, че всички могат да се персонализират и така лесно да рекламирате вашия бизнес или марка. Стилът на престилката, който избирате, ще зависи от вашата индустрия, а носенето ѝ е задължително за предпазване на служителите по време на работа.

Престилките за талията са по-къси и често се носят от персонала на ресторанти или хотели. Те имат различни конфигурации на джоба, които ви позволяват да носите основни аксесоари като бележник и химикал, брошури и пари. Работните престилките от този тип също могат да бъдат малко по-дълги и често са персонализирани с помощта на цветове и лого на компанията.

Работните престилки, които се използват при работа в бистро, покриват тялото от кръста надолу и най-често са дълги. Изработени са от подходящи материали за удобство на
професионалните готвачи, които ги носят. Голям техен плюс е, че осигуряват ефективна защита на предната част на облеклото.

Работните престилки за обущари се различават от другите видове по това, че осигуряват покритие на предната и задната част на облеклото. Същевременно, това не пречи на свободата на движение. Обикновено се връзват по стените на талията и това дава допълнителен комфорт и удобство.

Когато става въпрос за закупуване на работни престилки, имате няколко основни стила, от които да избирате. Ако се нуждаете от основна защита за вашето облекло, използвайте престилки за кръста. Те покриват областта на бедрото. Можете да изберете различен материал за изработването им, както и дизайн в зависимост от вашите нужди.

Фея ЕООД - Престилки за всекиго!

Имаме работни престилки за всекиго! Готвачи, бармани, сладкари и химици - от традиционните модели до модерни и дизайнерски решения с акцент върху дадената фирма! Ние от Фея ЕООД Ви предлагаме разнообразие от престилки за всяка ваша нужда. Нашите престилки са в различни стилове, с различна дължина и изработени от качествени материали с дълъг живот.

Обадете ни се още сега, за да изберем най-подходящия стил за вашия бизнес. Ако търсите лични предпазни средства за вашия бизнес, не се колебайте да се свържете с нас на тел. 088 844 7790. Ние имаме решение за всичко! Очакваме ви!