Работно облекло

Блог

Топ 3 причини защо униформите са важни в хотелиерството
22 Ноември 2019

В индустрията на хотелиерството униформата може да бъде ключът към растежа на бизнеса. Униформата е много недооценен и същевременно мощен  инструмент за всеки бизнес. Днес споделяме 3 причини, които пропускате, по отношение на важността на униформата или работно облекло за готвачи, служители в кухнята, сервитьори и други в областта на обслужването и хотелиерството.

Брандинг

Униформата е форма на маркетинг. Доброто работно облекло може да изрази ценностите и естетиката на марката с лекота и стил. В крайна сметка една снимка струва хиляда думи! Ако хомогенната ви униформа е динамична, уникална и съобразена с останалата част от вашата марка, вие сте на път към успех. Но как униформата се превръща в маркетингова техника? Ето трите най-добри начини да гарантирате, че това ще се случи.

1. Лого

Вашето лого е лесен начин за комуникация с клиентите. Задължително трябва да присъства на униформите на вашите служители.

Освен това работните облекла от престилки до тези на посрещащите клиенти и гости трябва да бъдат интересни и хващащи окото.

2. Стил

Всяка марка има свой уникален стил, към който се придържа.

Вашият бизнес е свързан с екологичност? Имате нужда от подходящо работно облекло, което използва естествени влакна и земни тонове? Може би искате да пресъздадете енергичност? Може би забавната, цветна униформа е точно това, което търсите ! Какъвто и да е стилът ви, можем да ви помогнем да откриете правилната униформа за вашия бизнес. Ние от Фея ЕООД от дълги години работим в услуга на бизнеса и неговите служители, създавайки качествени работни облекла по ваш вкус. Обадете ни се на телефон 088 844 7790 и нека заедно изберем стила, материалите и естетиката на вашите униформи.

3. Маркова цветова схема

Чрез включването на последователна и привличаща вниманието цветова схема в дизайна на униформата, вие използвате униформата си по съвсем нов начин. Изведнъж вашите служители стават ходещи билбордове и запознават всеки, който ги види, с вашата марка.

Разпознаваемост от клиенти

Може би най-очевидната цел на униформата е да запознае клиентите и да създаде доверие. Една страхотна униформа може да направи точно това. Използвайки висококачествени материали, съвременен дизайн и вашите служители с радост ще носят работното си облекло, печелейки сърцата на гости, клиенти и др.

Единство

Изследванията показват, че предприятията, които използват униформа, са по-продуктивни като цяло. Това е така, защото една униформа може да обедини персонала и да им даде усещане за работа в екип и професионализъм.

Подходящото работно облекло е важен инструмент за осигуряване на единство в работното място.

Една униформа винаги има значение! Ние от Фея ЕООД вярваме, че индивидуалното работно облекло има потенциала да трансформира бизнеса ви към успехи. Изградете своя бранд, увеличете разпознаваемостта на клиентите и създайте професионална атмосфера и дух сред екип – всичко това е възможно с подходящата униформа.