Работно облекло

Блог

Професионални работни елеци – за кого са подходящи?
07 Юни 2019

Доколко е професионално да се появите без ръкави в офиса, дори и да нямате перфектни ръце?

В някои сфери е забранено работното облекло да разкрива част от тялото на служителя. Такива са изискванията при готвачите от съображения за сигурност, при служителите, обслужващи клиенти в банки и други учреждения, тъй като подобно облекло противоречи на професионалния етикет. Само че има места, в които е подходящо да се носят униформи без ръкав, защото могат да се комбинират с подходящи работни елеци. Кои са те?

Често, работодатели избират за своите служители униформа, която включва работни елеци. Причината е в това, че са удобни и подходящи през есента и зимата, когато времето е
променливо. Безспорно, ползите от подобна работна униформа са много. Елеците могат да се използват целогодишно. Зимният им вариант е с вата и топли, а летните модели са съобразени с това да бъдат леки и удобни, без да затрудняват движението на работещия. Има и модели с качулка, изработени от непромокаем плат, с чиято помощ ще се чувствате сухи дори и в най-дъждовните дни от годината.

Освен това не е за пренебрегване и фактът, че при работните елеци имаме възможност да съхраняваме различни неща, благодарение на удобните джобове с цип. Това ги прави идеални за различни индустрии, където работещите са в постоянно движение и рискът да забравят нещо е голям.

Работните елеци могат да бъдат в различни цветове, модели и видове. Също така могат да се брандират с логото и името на фирмата, за да бъдат още по-разпознаваеми сред клиенти и партньори на бизнеса.

Лесното им почистване и подръжка ги прави любим аксесоар към пролетно-лятната или есенно-зимната униформа. Подходящи са за всеки, който има желание да бъде модерен и да се чувства удобно.

Ако и вие искате същото за вас и вашите служители, обадете ни се сега на телефон 088 844 7790 и поръчайте работни елеци по ваш вкус.

Доверете се на Фея ЕООД – дългогодишният професионалист при изработване на работни облекла по ваш вкус!