Работно облекло

Блог

За каква работа е подходящо да се използва работен гащеризон
24 Април 2019

Не е тайна, че работният гащеризон е сред най-често използваните работни облекла. Но за каква работа е подходящо да се използва той?

Изготвихме списък с няколко професии и дейности, които най-често се асоциират с гащеризони като работно облекло.

 • Бояджии
  Това е може би първата и най-честа асоциация, която някои прави като си представи работници в гащеризони. В съзнанието ни излиза веднага картинката на чичкото с триъгълна хартиена шапка на главата и изцапан с боя гащеризон.
 • Строители
  Може би втората най-често срещана асоциация е строителният работник. Доста често минавайки покрай строителни обекти забелязваме строителите, които почти винаги са облечени в полугащеризон. Това още веднъж показва, колко удобно работно облекло е това.
 • Електротехници
  На всички ни се е случвало да имаме проблеми с електрозахранването. Веднага се обаждаме и идва екип от електротехници, които да отстранят проблема. Винаги облечени в гащеризони, нали?
 • Ж.П. работници
  Минавайки през гарите винаги забелязваме разхождащите се в гащеризон работници.
 • Автомонтьори
  Друг, често срещан проблем, които сме имали, е неизправност с колата. Това е още едно място на което сме виждали работници да използват работни гащеризони.
 • Градинари
  Макар и не толкова често срещани в страната ни, градинарите винаги носят гащеризони. И как няма след като е толкова горещо! Високите температури изискват подходящо и удобно облекло. Имайки предвид, че градинарите са изложени на постоянно слънце, свободното и комфортно облекло за тях е оъ сериозна необходимост.

Ние от ФЕЯ ЕООД сме дългогодишни производители на качествено работно облекло и работни дрехи за много фирми. Ако припознахте някоя от професиите по-горе с Вашата фирма или дейност, не се колебайте да се свържете с нас за да изработим подходящото работно облекло за Вас и Вашите служители. Работният гащеризон е идеален както за летни условия, така и за зимни.

Свържете се с нас на 0888 44 77 90.