Работно облекло

Блог

Работни елеци за мъже – 3 сфери, в които са изключително полезни
28 Юни 2019

И през лятото, и през зимата винаги е добре да имаме удобна връхна дреха. В работна среда няма по-подходящи допълнения към работната униформа от елеците. С ръкав, без ръкав, с полуръкав, летни, зимни или междинни, модерните работни елеци са изключително полезни и предпочитани в следните сфери:

  • строителство
  • поддръжка и инженерна дейност
  • за всякакви видове работници – на открито и закрито

Безспорно, за мъжете в тези сфери няма по-удобно допълнение към работното облекло от удобни и многофункционални работни елеци. За служителите в сферата на поддръжката, елеците са удобен начин да съхраняват различни вещи в джобовете с цип. Осигуряват дълготраен комфорт през деня, без значение от сезона.

За работещите в строителството важи същото – елеците са удобни, предпазват от вятър и студ през зимата, а през пролетта – помагат на тялото да диша, защото са изработени от качествени материали.

Какво им е толкова специалното? Ето и няколко предимства, с които ще ви убедим, че са подходящи и за Вашия бизнес:

 леки и удобни за ежедневна употреба
 стилни и модерни
 имат място за съхранение – удобни джобове с цип
 част от работното облекло и бранда на фирмата
 създават усещане за общност
 работните елеци на Фея са изработени от качествени материали, които издържат дълго.

Не губете време, а поръчайте качествени работни елеци за Вашите служители. Доверете се на на с от Фея ЕООД и нека заедно изберем най-доброто за Вас и Вашия бизнес. Ако искате Вашите служители да бъдат модерни и да представят фирмата с помощта на работното облекло, ние ще Ви помогнем. Заедно ще изберем подходящ дизайн на модела, цвят и брандиране. Фея ЕООД работи от дълги години като най-добрият производител на качествено работно облекло в страната. За нас качеството и удолетвореността на клиента са на първо място.

Затова, обадете ни се сега на телефон 0888 44 77 90 и осигурете комфорт и удобство за Вашите служители!