Работно облекло

Блог

Работни елеци – идеалното облекло за всяка дейност
16 Август 2019

Изборът на работни дрехи се прави на база няколко неща. Първо, от гледна точка на безопасността и второ – свързано със сферата, организацията, дори популяризирането на бранда и бизнеса.

Ако съществуват универсални работни дрехи, които да са подходящи за всички сезони и сфери на дейност, то това определено са работни елеци. Без значение с какво се занимавате – монтажни дейности, консултантски услуги, строежи, инфраструктура, дори офис дейности, във всеки сезон ще се чувствате изключително комфортно с подобно работно облекло.

Защо?

Съобразени със спецификата на повечето дейности и създадени така, че да гарантират удобство и комфорт на носещия във всякакви условия – на открито, на закрито, през лятото, през есента и зимата, работните елеци са все по-желано допълнение към стандартното работно облекло.

Оборудвани с външни и вътрешни джобове, качулки и всичко необходимо по избор на клиента, елеците са чудесен помощник в работния ден. През зимата създават усещане за топлина, благодарение на материалите, от които са изработени, а лятото са удобни като връхна дреха, когато сме изложени на течение или работим в помещения с климатик.

Предимства от носенето на работни елеци са:

  • удобни
  • практични
  • подходящи за мъже и жени
  • създават усещане за работна атмосфера и колективност
  • лесни за подръжка
  • естетически красиви
  • като част от бранд стратегията на бизнеса

От Фея ЕООД ви даваме възможност да изберете цвят и модел на вашите работни елеци. С радост ще ги изработим така, че да пасват на бизнеса, на бранда и на вкуса на вашите служители. Защото за да се носи една дреха, важно е да бъде едновременно удобна и красива. А ние знаем как да постигнем този синхрон. Доверете ни се. През последните 20 години наблюдаваме пазара на работни облекла и ефективно доказваме, че държим на качеството и на българското. Обадете ни се още днес на телефон за въпроси и поръчки: 0888 44 77 90  и нека заедно изберем най-подходящите работни облекла и работни елеци за вашите служители.

Очакваме ви!