Работно облекло

Блог

Работни престилки – задължителен елемент от работната униформа
24 Април 2019

Всяка работа има специфични изисквания към служителите си, както и задължения, които те трябва да изпълняват ежедневно. Например, служителите в магазини или места за хранене, освен че трябва да са отзивчиви и усмихнати, важно е да имат изключително добър външен вид.

Също така всяка професия изисква различна работна униформа. Работни престилки се използват в различни сфери: при готвачи, при работници в заводи (специфични туники и други), при лаборанти, в детски градини и много други.

Защо е нужно да се използват работни престилки?

  • Предпазват човека, който ги носи;
  • Задържат по-дълго време дрехите отдолу чисти;
  • Удобни са

Работните престилки освен че са средство за предпазване от неприятни ситуации в работната среда, могат да играят ролята и на униформа, с която да се идентифицира дадената фирма или бранд. Например, фризьорите използват работни престилки, които са брандирани с информация за различни продукти, които предлагат. Готвачите в даден ресторант или верига ресторанти могат да бъдат облечени с работни престилки в определена цветова гама и по този начин да се отличават. Така се създава усещане за общност и работещият знае, че когато облече работната престилка, е на работа и трябва да представлява фирмата, в която работи.

Когато използвате работни престилки като част от униформата на вашите служители, вие:

  • спестявате пари;
  • създавате усещане за професионализъм в околните, както и у служителите си;
  • намалявате усещането за конкуренция и доминация между служителите;
  • помагат за развиването на екипност;
  • им осигурявате спретнат и приятен външен вид.

Ако се нуждаете от вдъхновение за избора на подходящи работни престилки за вашите служители, Фея ЕООД ще ви помогне. Ние предоставяме огромно разнообразие от работни облекла за българския пазар, които са подходящи за всеки бизнес. Доверете се на качеството и професионализма, които сме утвърдили с годините.

За контакти и повече информация, обадете ни се: 0888 44 77 90.

Ние сме на ваше разположение, защото за нас е важно да сте доволни!

Очакваме ви!