Работно облекло

Блог

Подходящото работно облекло допринася за успеха на бизнеса
01 Ноември 2019

Скорошно проучване на американска компания показва, че подходящото работно облекло не само прави положително впечатление и повишава мотивацията на служителите, но също така променя и начина, по който клиентите възприемат дадения бизнес.

Защо? Често върху униформите и работните престилки се съдържа фирменото лого, което създава усещане за доверие в марката, за създаване на принадлежност към дадена общност. Това прави компанията сигурна за партньорства и бъдещи взаимоотношения. По този начин се подобрява цялостният имидж и обществено възприемане на компанията. С помощта на подходящото работно облекло се демонстрира, че компанията се грижи за удобството на своите служителите. Те от своя страна се чувстват като уважавани членове на екип, изграден върху доверие и професионализъм. А когато служителите са доволни, работата върви по-добре.

Ето няколко неща, които трябва да имате предвид при избора на униформи за вашия бизнес:

Комфортът засяга щастието на служителите

Вашите служители ще носят униформи ежедневно, така че комфортът трябва да е основен приоритет при избора на подходящо работно облекло. Помислете какво ще правят по време на работа. Ще взаимодействат ли с клиенти в позицията си, ще бъдат ли в кухнята, а може би ще сервират? Изберете мека материя, която да позволява на тялото да диша. Ще се изпотяват и работят усилено навън? Осигурете им работни престилки и облекла, които са от естествени материали и не създават дискомфорт.

Добрият избор подобрява имиджа на марката

Никой не иска да носи униформа, която не му приляга както трябва. Точният размер и качеството на материала, от който е изработено работното облекло, повишават увереността на служителите и създават по-добър имидж за компанията. Попитайте служителите за техните специфични изисквания за размер и помислете за предлагане на дрехи, които са подходящи за дамски и мъжки модели.

Изберете униформи, които ще устоят на времето

Изберете материали, които ще задържат при постоянно носене, миене и активност. Освен това искате да сте сигурни, че избраният от Вас материал е подходящ за работата, която вършат служителите Ви. Правилната тъкан директно ще повлияе на живота на униформите Ви.

Доверете се на качествени работни облекла от Фея ЕООД – обадете ни се и поръчайте индивидуални модели работни облекла по Ваш вкус, ние ще се погрижим за останалото.

Очакваме Ви на телефон 088 844 7790.

Доверете се само на най-доброто!