Работно облекло

Блог

Модерно работно облекло през 2019 година
24 Април 2019

Началото на годината е чудесен момент да прегледате и обновите вашия гардероб, особено що се отнася до работно облекло на служителите ви. Започнете 2019 г. по-модерни, по-стилни и по-уверение – така със сигурност ще пожънете много успехи.

За всеки бизнес е важно служителите му да са добре облечени и със стил, защото по този начин вдъхват отговорност и доверие към клиентите. Обновете униформите на служителите си и така лесно ще се отличите с модерен и запомнящ се бранд, особено ако сте в сферата на услугите.

Ето и няколко тенденции при избора на работно облекло през 2019 г., които предстоят:

Стилните униформи са все по-предпочитани

В ерата на интернет услугите и технологиите, на препълнения пазар със стоки, важно е да блеснем, да сме различни. А какъв по-добър начин от добро впечатление на клиента с вашите служители. Изберете стилни униформи, които ще подхождат на вашия бранд и ще допълват посланието му.

Дънковият плат също се връща на мода

Макар дълго време да бе далеч от официалното облекло, дънковият плат се завръща. Все повече работодатели на запад го избират като вариант за работно облекло на своите служители в редица сфери: хранителна индустрия, услугите, хотелиерския бизнес и пр. Комбинацията между дънков плат и обикновен пъстър памук прави униформата да изглежда интересна, забавна и шарена и създава приятно усещане на този, който я носи.

Подновявайте част от униформата всяка година

Не се страхувайте да бъдете различни и да експериментирате. Вместо вашите служители да носят формално работно облекло в стандартни цветове, доверете се на тях, разпитайте ги какво смятат за подходящо (особено на онези, които са от по-дълго). Преценете и обмислете вариантите си. Експериментирайте и вижте как това се отразява на тяхното представяне в работна среда.

При избора на работно облекло важно е да съумеете да откриете баланса между функционално и модерно. За да се справите, разчитайте на Фея ЕООД. С наша помощ заедно ще изберем най-доброто работно облекло за вашия бизнес.

За да е успешен един бизнес, важно е служителите му да вършат ефективно работата си, да си доволни и лоялни. А това става, когато се чувстват комфортно на работното си място и в своето работно облекло.