Работно облекло

Блог

Работният панталон - най-добрият приятел на всеки служител
24 Април 2019

Всяка сфера на работа си има своята специфика. Спрямо тази специфика, ние, производителите на работно облекло, произвеждаме своите продукти, за да могат те да отговорят на нуждите и очакванията на представители от всички сфери. Има, обаче, една съставна част от всяко работно облекло, която завършва магията на удобството и това е - работният панталон.

От моментът, в който панталонът бе позволен за носене и от жени, той официално се превърна в най-търсената и удобна дреха, повсеместно. Този ръст, непоколебимо се отрази и в проектирането на работно облекло, тъй като нашата основна цел е удобството на ползвателя. Защо работният панталон винаги ще бъде на първо място или, с други думи, каква е тайната му?

Мобилност

Кройката на стандартния, ежедневен панталон и тази на работния се различават. При ежедневния панталон се наблюдава тенденция на стесняване обиколката на крачола, което безспорно е стилно модно изменение, но що се отнася до специфичен тип работа, модните тенденции имат право да варират само в цветовата палитра. Дизайнът на работния панталон е проектиран стриктно, за всеки един артикул, съобразено със съответния размер. За да предостави нужното удобство и мобилност, от което има нужда работника/служителя, панталонът трябва да създава чувство на свобода. Всъщност, той не просто създава това чувство, но и наистина дава свобода на движенията, без ограничение, което е от съществена важност при изработката на работното облекло. Работният панталон е на определен отстъп от крака, за да предостави тази свобода при движение.

Друг, важен момент е стандартната талия и сигурният, но не прекалено стегнат ластик, който я обгръща. Доказано най-удобната за работа талия на панталон е именно средно-високата. Фея ЕООД задължително проектира всеки един свой работен панталон със средно-висока талия, за да предостави нужното удобство.

Ефектът на “пустинното население” :

Благодарение на специалната материя, от която се шият работните панталони, те придобиват възможността, както да пазят служителя от студ, вятър, така и от прекомерно висока температура. Благодарение на широчината на работния панталон, която обсъдихме по-горе, възможността за повишаване на температурата на тялото намалява драстично, тъй като триенето материя-кожа почти не се осъществява. Вместо него, между крака и панталона се запазва слой въздух, който позволява на тялото да диша.

Предпазният от вятър ефект, който постига работният панталон се дължи първо, на дължината му, второ на специалните материи, от които се изработва.

Те не позволяват студеният вятър да проникне през панталона като, същевременно запазват телесната температура.

Свържете се с нашите сътрудници за повече информация за продукта на 0888 44 77 90