Работно облекло

Блог

Туниката - топ работно облекло за жени
24 Април 2019

Както е добре известно, удобството, по време на работния процес е от ключово значение, особено що се отнася до извършване на физическа дейност. За да предоставят това удобство, предприемачите въвеждат оптимално, за дадената професия, работно облекло, а ние, от наша страна се стараем да предложим най-добрия и доказано “работещ” продукт. В този си стремеж, разделихме таргета си на жени и мъже. Тъй като нежният пол е с предимство, започнахме да разучаваме максималното удобство на работното място, от което жените имат нужда, за да не бъдат възпрепятствани, по време на работния процес. Безапелационният победител от ранга на видовете работно облекло в този случай, се оказа нейно величество - Туниката!

Сигурно сте забелязали, че повечето видове работно облекло при жените, а най-вече в медицинската професия, разчитат на туниката като горна част. Е, вече знаете, че това далеч не е случайно и далеч не е на база моден тренд. Разбира се, безспорен факт е, че и чисто визуално, цялостното работно облекло изглежда в пъти по-добре, когато в съставната му част е туниката, но истинската, основна причина тя да бъде въведена е обвързана с оптимална мобилност, удобство и здраве. Да, здраве. Всички знаем, че женското здраве е много крехко и изисква повече и специални грижи. Много служители жени са споделяли за дискомфорт, който предизвиква нездравословно състояние при жените, често локализирано в областта на кръста и яйчниците. Голям процент от тези случаи са допълнени от явлението “гол кръст”, а именно горната част на работното облекло, която, поради непригодността си към движение, се вдига нагоре и в повечето случай, служителят:

  • трябва да отделя време, за да намества дрехата си
  • или да пренебрегне това неудобство, залисан/а в работа и драстично да завиши възможността от заболяване, вследствие неподходяща горна част на работното облекло

За да не се налага на дамите да избират някоя от горепосочените опции, Фея ЕООД има решение - работната туника е основна част от всяко работно облекло за жени!

И тъй като знаем, че е важно служителят да се чувства и да изглежда добре в работното си облекло, най-вече женските представители, се постарахме да развихрим въображението си. В богатия ни асортимент от женско работно облекло можете да намерите богат избор от дизайн и цветове, на които да заложите при изработка на Вашето индивидуално работно облекло с туника.