Работно облекло

Блог

Доказано най-доброто работно облекло за персонал в детски градини и ясли
24 Април 2019

Децата. Нашето бъдеще. За да успеем да се погрижим за тях както трябва, редом с което да продължим да работим, създадохме детските градини и ясли. Разбира се, има деца, на които не им се нрави да прекарват деня си там, но за да ги успокоява, да се грижи за тях и да ги възпитава, поема отговорността специализираният персонал в детските градини и ясли. Всички знаем колко трудно може да бъде да се справиш с инатливо дете. Наричаме персоналът в тези институции “специализиран” не само защото носи специализирано работно облекло, а и защото умело се справя с всякакви ситуации, поставени от поне още тридесет непослушни малчугани. Тези герои заслужават уважение и обратна грижа.

Ние от Фея ЕООД ценим усилията, които възпитателите влагат в ежедневието си. Не можем да им помагаме с възпитанието на поверените им деца, но можем да направим ежедневието им по-леко. Можем да им предоставим удобство и комфорт през деня. Можем и го правим.

Нашите специалисти шивачи и проектанти използват най-качествените материали в шиенето на специализирани работни манти, комбинирайки ги с прецизност и усилен труд. Имайки предвид, понякога екстремните условия, в които попадат ползвателите на работните манти, ние искаме да сме сигурни, че последното, което ще ги предаде е работното им облекло. Именно поради тази причина, дадохме всичко от себе си, за да подсигурим безотказното качество на нашите работни манти.

При нас, качеството върви редом с удобството, затова шиенето започва едва след щателна проверка на материалите и допълнително оразмеряване. То се състои с предоставяне на допълнителни сантиметри на конкретни места на мантата, за да осгиури тя нужният комофорт и мобилност при работа, а именно:

  • Подмишница
  • Седалищни части
  • Предмишница
  • Странични ръбове - освен допълнителните размери, които добавяме в тази част, подсилваме и специалната подшивка, за да подсигурим здравината на работната манта при екстремни мобилни условия.

Базирайки се на обратна връзка, смеем гордо да заявим, че Фея ЕООД шие своите работни манти с безкомпромисно качество.

Поръчайте на своя персонал едно качествено работно облекло - бързо и лесно на 0888 44 77 90