Работно облекло

Блог

Работно облекло за готвачи в ресторанти и хотели
12 Април 2019

Работното облекло за готвачи в ресторанти и хотели следва да отговаря на една основна функция – да предпазва от изгаряния и други наранявания, свързани с ежедневните им дейности. Освен това, целта на работното облекло е да рекламира дадената фирма. Затова, то следва да бъде с подходящ дизайн и лого, да е удобно и служителите да го носят с усмивка.

Не е тайна, че в големите ресторант и хотели готвачите прекарват дълго време под стрес и на крак. Смените по 10-12 часа не са изключение. Това налага удобно и качествено работно
облекло, което да не пречи на работата и същевременно да е създава усещане за спокойствие.

Кои са най-важните неща за качественото работно облекло за готвачи?

  • да ги предпазва от наранявания – при досег с горещи повърхности или течности;
  • да е изработено от естествени материали, които осигуряват на тялото възможност да диша;
  • да е удобно за носене всеки ден.

Колко елемента включва работното облекло за готвачи?

Сред задължителните елементи от работната униформа за готвачи са туника или подходяща риза, дълъг прав панталон, бяла шапка или мрежа за коса, престилка с дължина до коляното, подходящи обувки. Каква е функцията на тези елементи от стандартното работно облекло за готвачи? Да предпазват и същевременно да подканва към чист и спретнат вид. Затова и универсалният цвят на работните униформи за готвачи е бял – за да се поддържа лесно и да създава усещане за професионализъм и чистота.

Осигурете на вашите служители подходящо работно облекло за готвачи, с което да се чувстват удобно и да се гордеят с професията си. Доверете се на нас – Фея ЕООД, където ще намерите разнообразие от работни екипи и униформи за всяка професия.

Нуждаете ли се от съвет? Ние с радост ще Ви помогнем да изберете униформа за вашия персонал.Достатъчно е да ни се обадите на телефон 0888 44 77 90. Ние ще бъдем Ваш доверен партньор при избора. Защото за успеха е нужна екипна работа!