Работно облекло

Блог

Имате нужда от работно облекло за промишлеността?
24 Април 2019

Като собственик или управител на промишлено предприятие навярно желаете да издадете дадената продукция в срок и с нужното качество. Понякога това не е толкова лесно, особено ако Вашият персонал чувства дискомфорт на работното си място. В много случаи това е заради работното облекло, което носи. За да се възползвате от пълния потенциал на работната си ръка Вие трябва да предоставите на персонала си удобно и функционално работно облекло.

Фея ЕООД е утвърдена компания в България, предоставяща качествено работно облекло, което може да осигури комфорта на вашите работници. Нашите продукти спазват стандартите за безопасност. В каталога ни можете да намерите разнообразие от гащеризони, ризи, панталони, грейки, елеци и други, облекла които ще помогнат на екипа ви да изпълнява работата си колкото може по ефективно.

За да предоставите перфектните униформи на Вашите служители е необходимо само да се свържете с един от експерт на Фея ЕООД. Заедно ще създадем за Вас безопасно и комфортно работно облекло за Вашия бизнес.

Можете да се обърнете към наш представител относно вариантите за персонализиране на текстил, които предлагаме. Предлагаме брандиране на работното облекло с ваше лого или мото/слоган.

Свържете се директно с нас на 0888 44 77 90