Работно облекло

Блог

Работно облекло за готвачи - Връзка за готвачи
24 Април 2019

Фея ЕООД е фирма, предлагаща голямо разнообразие от работно облекло за готвачи. Нашите продукти са функционални и удобни, за да бъде Вашият персонал най - ефективен.

Нека ви разкажем повече на работното облекло за готвачи, което предлагаме.

От къде се е появила сегашната връзка на готвачите?

Всичко започва много назад във времето. На готвачите им се е налагало да носят допълнителни аксесоари, за да могат да извършват дейността си. Както готварската шапка, така и връзката се е използвала като защитно средство от топлината в кухнята. Готвачите попивали потта от челата си с памучни кърпи. В последствие тези кърпи е трябвало да бъдат все по-близо, на една ръка разстояние. Като постепенно става честа практика кърпата да бъде връзвана на врата за удобство. Кърпите често били използвани също като превързочно средство - турникет или бандаж, при наранявания с остри предмети - ножове и др. По-късно тези кърпи придобиват триъгълна форма, с което употребата и се е улеснила и зачестила значително.

В днешно време в работното облекло на готвачите все още се употребява кърпа, но вече е модернизирана и е под формата на връзка или шалче. Нейната цел вече не е да предпазва, а да придаде по - естетичен и завършен вид на униформата на готвача.

Като производител на работно облекло за готвачи и кухненски работници, ние се стремим да предоставим удобни и функционални работни дрехи. За изработката на нашите продукти използваме материали, които свеждат риска от наранявания от топли пари и горещи съдове до минимален .

Свържете с нас, като ни се обадите на 0888 44 77 90 и се информирайте за моделите работно облекло за готвачи и кухненски персонал на Фея ЕООД.