Работно облекло

Блог

Как и защо работното облекло ще свърши работата вместо вас
24 Април 2019

Обслужването на клиенти е от ключова важност във всяка индустрия.

Именно поради тази причина се създават все повече и повече фирми, чието основно задължение е предлагане на клиентско обслужване.

Има сфери, обаче, в които предприемачите не могат да се възползват от подобни услуги на странични фирми, тъй като връзката им с клиентите винаги е жива, което я прави още по-рискова и изискваща безкомпромисност, особено що се отнася до външния вид - работно облекло.

Примерна извадка са хотелиерството и ресторантьорството. Обслужващият персонал осъществява пряка връзка с клиентите на обекта, но още повече, той представлява лицето на обекта, ресторанта/хотела. Всички знаем, че първото впечатление предразполага към следващи действия. За да бъдат те в полза на предприемача, обслужващият персонал трябва да се представи на ниво. А знаем, клиентът може да бъде изключително взискателен, което е негово изначално право.

Именно поради тази причина изискванията към персонала в тази сфера са изключително завишени.

Разбира се, професионалната етика е на първо място, но истината е, че “човекът купува с очи”. Външният вид, който посреща всеки клиент, автоматично, без думи разказва за нивото, на което се намира хотела/ресторанта, а от там определя степента на доверие и удовлетореност, които ще изпита клиента. Липсата на работно облекло или задоволяването с едно и също за дълго време, отключва отговор в главата му, че даденият обект не държи на своя професионализъм, щом дори не влага усилия, за да поддържа безупречно и представително работно облекло за своите служители. Всъщност, дори клиентът да “купува с уши”, добрият тон не може да компенсира незадоволителния външен вид на персонала. Подобно явление говори единствено за липса на професионализъм и немарливо отношение към бизнеса.

Ние знаем, че Вие не спадате към тази категория и затова сте тук - за да разберете как работното облекло ще свърши работата вместо Вас.

Имайки предвид горепосочените твърдения, единственото, което трябва да направите е да си ги повторите контрастно, а именно:

Каква би била първоначалната асоциация на клиента, щом бъде посрещнат от персонал, с прилежно брандирано работно облекло, с внимание към детайла и грижа за цялостното представяне на бранда?
Ние ще Ви кажем - класа, професионализъм и, най-важното - автоматично събужда в тях желанието да Ви се доверят и да Ви препоръчат. А знаете, рекламата “от уста на уста” винаги ще бъде най-добрата!

Вложете капитал в този метод на реклама и просто гледайте как работното облекло ще свърши всичко останало вместо Вас.

Поръчайте на своя персонал едно качествено работно облекло - бързо и лесно на 0888 44 77 90